返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

! q' r3 _% v2 K% O- O. utvb now,tvbnow,bttvb   g; G) j0 q9 M4 s5 g1 K/ J

8 D4 {% y0 o- l$ m2 d/ ]www.tvboxnow.com下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
0 K1 r, w" D0 s8 f0 G8 t9 e6 B# Q公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! H( n, |9 M% v/ Z: P4 [& Z
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!tvb now,tvbnow,bttvb" j8 {. N+ o' _5 u) I" W1 c
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
! o4 A8 L! S2 A/ u
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
tvb now,tvbnow,bttvb4 z4 ^, e8 @' ]9 `4 m
" [2 t7 |  I- k8 Z2 M' O4 B% g8 ?tvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
公仔箱論壇1 _6 c- k$ Y- P( x2 h
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ O! L' Y. r5 M' m
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
2 ?2 M" Y* S. S鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
  F  m& C0 L/ r! T- g; DTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
9 ^/ N4 a' j6 h5 B9 y, V: S& r公仔箱論壇好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機) H: d0 y6 ]6 k5 d* ], J
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
/ l# B: ?9 x! Z! t8 Z! L下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ W: P& m; R# e& y- ?* I# Q9 V
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?tvb now,tvbnow,bttvb9 n6 S7 Y; g/ ]  M
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
' j; a/ L9 |, X( C% S. A$ ctvb now,tvbnow,bttvb唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
# C( }% m' H+ Z5 N. k6 Y( H0 x) ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁2 g, a8 Z5 p9 z- L. \' K; j
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
7 e' u6 m8 @. a1 y  H8 G% xwww.tvboxnow.com我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
tvb now,tvbnow,bttvb) V; L- \0 U1 C& w# }: |
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多www.tvboxnow.com# H  ~) z/ W# o* K' T7 b2 I$ j
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" e4 ~6 I! c* f1 D# I% c2 E, N
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 [5 h/ _( t' z# E
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
3 G  p4 k, q3 J6 @tvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
# i+ ?" H) j' a" e7 @我個陣冇特別格價個d呀
5 D. G+ ?. o, V% ]但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
www.tvboxnow.com1 A% x, G0 J2 v# B+ R4 S
- w/ l3 I# G7 m% o0 A6 o鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
8 D, ?  j0 }' S+ }+ wan機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
www.tvboxnow.com9 R. N  |  [, h$ v6 @/ d
我個陣冇特別格價個d呀
8 R' D/ n/ N- f2 |" _* w但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
- w+ e0 |# V$ ~% C' Ybombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
; c# J2 ]4 e  {- M* M; MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁都唔錯啵, 多謝師兄報料