返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買www.tvboxnow.com+ H; v7 f0 W5 \! W
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
公仔箱論壇7 Z- |" j. G, q) K& C
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
- N6 A) P6 C$ O8 W/ A( g% u; }公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
" _0 X, t# m0 i4 j; wwww.tvboxnow.com我睇過廣告好似話係叫htc sense?
- T+ P# Y+ b" k- M$ {* \' X不過htc邊部好?
tvb now,tvbnow,bttvb- x2 P6 c8 @& h! r4 n9 ^% D$ n
我睇過廣告好似話係叫htc sense?公仔箱論壇  P: p# Q" i, `7 A# o1 I" \3 v
不過htc邊部好?
' k( e8 O, X( \) ^# Wsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 Y. [; u3 I& }: O( B! j: z
係呀
) }2 Z! I$ s7 z" r4 [% g0 s公仔箱論壇依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
3 A7 `9 E* X& E% ]2 i咁htc既話邊部好呀?@@
! v, J' x) _( M# g3 A' r2 u8 c6 L公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
, b8 B" {) u% E7 {) eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
: n% N2 ^6 E& K* I( Hwww.tvboxnow.com【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
$ U7 j/ Q9 |% u6 ]  _$ I1 A  Z  Dtvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
公仔箱論壇5 }  q0 ~% L* R& x3 S% t2 V' j
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
& e' m, v) l3 R; \" ^8 c公仔箱論壇不過香港都有蝴蝶咩???
公仔箱論壇. q0 e2 e5 U& G4 Y2 J
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
3 b$ d- M, F) [- G" {不過香港都有蝴蝶咩???
9 i+ Z9 I6 B- T6 e- k公仔箱論壇9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
% B+ A# S: |4 C& f/ z* U
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
+ a4 J7 f7 }( q9 [, }係呀
; k! [- p+ _% W7 h; Dwww.tvboxnow.com依家梗係買one啦, 呢部近期大熱公仔箱論壇& U; W' E0 k! y/ `
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
2 w( ?0 z5 [0 {" r4 P# x* J公仔箱論壇個個都話one@@
+ i1 v2 ?3 ]- @2 `: S我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
! e. E: q" O  E) B6 Z8 B
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。5 A4 n" f" x' ~! z9 c
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
8 j4 `- O2 p/ @蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
+ ?3 v; ?/ d6 W" U' q$ X, qwww.tvboxnow.com個個都話one@@
% u2 r+ K% D5 D" d我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?www.tvboxnow.com0 `, _* f$ [: s' b1 {: E# D1 n2 S
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
. ]+ o8 X4 W! |3 l. D  kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
, n/ h7 B, c7 |$ G3 s6 F& @% MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機公仔箱論壇0 @# r1 i; K* w1 K0 n2 C3 p
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
. j) X7 o( w0 l6 D" u5 d4 ywww.tvboxnow.com我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
& D# U, n. `. D# S: A* K7 xtvb now,tvbnow,bttvb你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多* |! v" h$ m, V. q
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ z3 [+ F! }" w# ], G! r/ S
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
6 F* C2 P- p% W. N4 t例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag