返回列表 回復 發帖

[新闻]TVBNOW阿仙奴会员-Fantasy Football大显身手

,  描述: 头十名之内,阿仙奴俱乐部会员占据5位
[新闻]TVBNOW阿仙奴会员-Fantasy Football大显身手

特别新闻报道,TVBNOW阿仙奴会员一向都以"专业角度","精密分析"同"专业意见"来为球会报道各项最新消息,新闻评论以及球迷意见。

而呢次,佢哋分别侅TVBNOW举行嘅FANTASY FOOTBALL竞赛获得"标清"嘅成绩!最重要仲霸占咗两個项目嘅冠,亜,季军。可以话係一项记录。

在次,阿仙奴俱乐部为各位会员所付出嘅努力而感到万分骄傲。因为有你哋嘅支持,俱乐部将会变得更加强大。

以下位各会员所夺得嘅荣誉:-

每周排位:Week 21
冠军:ANGUSCAT1(99) - (qqhk)
亚军:van_pussy (86)
季军: woodstock1221 (83)

暂时累计排位:(直Week 21 )
冠军:van_pussy - (162.5)
亚军:jacksonkua - (145.5)
季军:woodstock1221 - (141)

除此之外,我哋嘅会长chu553358以及会员nicole2020都勇闯排行榜嘅头十名!

最后希望大家继续支持阿仙奴俱乐部。

因为有你哋嘅专业评审/评论,我哋变得更强大。

評分次數

• 天一

:014: .....阿仙奴會員一直以來都係最好,最pro,最強........
原帖由 天一 於 2008-1-31 02:40 PM 發表
:014: .....阿仙奴會員一直以來都係最好,最pro,最強........
哈哈,会长,你冇参加就真係太可惜喇。。。。
我知道你都係一位专业球迷,
希望下個Season你可以加入为我哋争光啦 。。。哈哈
原帖由 tanina 於 2008-1-31 02:41 PM 發表
恭喜!恭喜!:onion14:
嗨tanina兄 ,你有冇参加?
玩少左1個星期.....>.<"
不過都好開心...冇阿仙奴我都冇機會上榜^o^(小弟有7個都係阿仙奴球員^^")
原帖由 qqhk 於 2008-1-31 02:58 PM 發表
玩少左1個星期.....>.
哈哈!qq兄,咁你一定有买Flamini啦。。
我第一轮有买佢,之后就卖咗,
真係可惜喇。
你第一轮就有90分,真係高手中嘅高手啊!
我念你好快就可以追上来啦。。。大家一齐加油!
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-31 03:08 PM 發表

哈哈!qq兄,咁你一定有买Flamini啦。。
我第一轮有买佢,之后就卖咗,
真係可惜喇。
你第一轮就有90分,真係高手中嘅高手啊!
我念你好快就可以追上来啦。。。大家一齐加油! ...
有佢唷~...後防都係阿仙奴的....期待阿杜亞度下場有好表現啦~
原帖由 qqhk 於 2008-1-31 03:16 PM 發表

有佢唷~...後防都係阿仙奴的....期待阿杜亞度下場有好表現啦~
係咯!上一场咁低分,:019:
而Edurado依家又有正选打!
希望佢可以发围啦。。:onion14:
好開心今期有83分在第三名還有獎金:014:

原帖由 woodstock1221 於 2008-1-31 05:48 PM 發表
好開心今期有83分在第三名還有獎金:014:
哈哈!恭喜嗮Wood兄先!
呢期可能阿仙奴球员发围,
所以大家有机会罗高分,
下星期我就要挑战你啦。。。

回復 #11 jacksonkua 的帖子

我一定不會輸給你的
努力~努力

原帖由 woodstock1221 於 2008-1-31 05:59 PM 發表
我一定不會輸給你的
努力~努力
我都要努力^o^!~
原帖由 woodstock1221 於 2008-1-31 05:59 PM 發表
我一定不會輸給你的
努力~努力
哈哈,咁就要睇星期一啦。。。:014:
呢個星期我俾曼市五個球员拉低分数,:024: :024: :024:
如果唔係。。。。
原帖由 qqhk 於 2008-1-31 06:11 PM 發表

我都要努力^o^!~
哈哈,QQ兄,
我就建议你下次唔好一次买咁多"同一队"球员,
如果佢哋冇表现,
你嘅分数会拉低好多。。。。