返回列表 回復 發帖
呢個新聞在國內微博上已經傳開曬了
但D人好似反應又唔系好強烈哦
條骨都無佐lu
呢個新聞在國內微博上已經傳開曬了
但D人好似反應又唔系好強烈哦
lhy92725 發表於 2017-12-30 10:43 PM
國內D人只用手機打遊戲和微信唔系好強烈是正常
其實系強國人依然對蘋果有種癡迷
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
我認識嘅大陸朋友,依家有好大部分已經由蘋果三星轉咗去華為,華為有部新電話炒到萬幾人仔,仲要長期缺貨!我都係用緊華為,兩年喇,無咩頭暈身㷫,我以後應該都會用華為! ...
perfectman 發表於 2017-12-31 10:59 AM
強國人口眾多,蘋果粉還是占大多數的,以強國人口來算,一個大多數就好恐怖了,無計
我都系用緊華為,可惜前日發現屏幕裂佐,令我對佢有少少打折,雖然我相信我都會繼續用
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
我都唔知,前日拿起突然發現裂了幾公分,我用得是榮耀8
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
可能在粥檔碰過某D地方都唔定,我真系無點留意
不過第日我會小心啦
感覺她是比較脆弱,我之前部HTC跌過好多次都無事
條骨都無佐lu
可能在粥檔碰過某D地方都唔定,我真系無點留意
不過第日我會小心啦
感覺她是比較脆弱,我之前部HTC跌過好多次都無事
lhy92725 發表於 2017-12-31 03:24 PM
煲電話粥
市調機構Canalys發布2017年第2季最新統計,大陸智慧手機第2季市場規模逾1.13億支,拿第一名的是華為,出貨量2,300萬支,OPPO排第二有2,100萬支,第三是Vivo的1,600萬支,前三名跟第1季排名相同;不過,小米出貨1,5 ...
perfectman 發表於 2017-12-31 03:09 PM
呢D數據未必啱,可能系做假的
不過在某一階層嘅人裡面,果粉依然堅挺嘅
條骨都無佐lu
煲電話粥

Pedestrian_A 發表於 2017-12-31 04:19 PM
現在打電話的次數同時間真系少到唔超過30分鐘一個月
條骨都無佐lu