返回列表 回復 發帖

回復 #59 woodstock1221 的帖子

Bendtner仲唔係好掂,
希望配西早啲康复啦。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-23 09:33 PM 發表
哈哈。。欢迎华打气,
Rosicky仲有一排先可以落场,
下半场就睇阿仙奴表演喇。。
jackson兄....打先系米好大压力尼...

回復 #62 crashersus 的帖子

係啊!
不过领先5分就冇乜刺激。。。:019:
Bendtner??not confidence on him
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-23 09:38 PM 發表
係啊!
不过领先5分就冇乜刺激。。。:019:
好快变2分喀啦...哈哈..:014:
crashersus..stil gt 45min...n rite nw wenger r "wakin" up al our players..no doubt 2nd half wenger wil hv a superb tactics2 turn tis game aroun...da biggest score diff in BPL wil happen in tis game...keep ur eye on it:024:
上半場完結
伯明翰        1   -   0      阿仙奴
29'麥法頓

原帖由 crashersus 於 2008-2-23 21:41 發表

可能曼聯今晚都會和波

希望eduardo会没事啦!!
上半场赛事:

Birmingham侅2分钟已经一位球员出场!
而Eduardo就係呢次事件嘅受害者,
根据报道:"Eduardo had broken his leg",
详细情形仲唔係好清楚,

之后果40分钟,Birmingham大部分时间都10人防守,
而阿仙努都冇乜机会射波,
而且活动空间相对都已经减少咗好多,

Adebayor错失咗几次机会,
我念下半场Wenger应该知道点做。

值得注意係经过联赛杯Ade+Bendtner事件,
两位第一次场上拍档。
希望可以有新火花喇。。。

下半场就来开始,
各位记得同阿仙奴打气!
多谢嗮支持!
walcott和bentnad真的打得很差啦!!
senderos这场打得不错!!

回復 #69 bernardlhtan 的帖子

斷咗腳應該要休養一段時間:019:

原帖由 crashersus 於 2008-2-23 09:41 PM 發表

哈哈。。。如果今晚之后领先8分,
联赛就唔刺激咗。。。
如果阿仙奴可以赢波,
我都希望曼联赢波喇。。。
因为大家都係Gentlement,
有竞争先有进步!
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-23 09:53 PM 發表
上半场赛事:

Birmingham侅2分钟已经一位球员出场!
而Eduardo就係呢次事件嘅受害者,
根据报道:"Eduardo had broken his leg",
详细情形仲唔係好清楚,

之后果40分钟,Birmingham大部分时间都10人防守,
而阿仙努都冇乜机会射波,
而且 ...
broken leg!?
甘大祸!!!
希望他没事

回復 #71 bernardlhtan 的帖子

哈哈。。。Bernard兄你估计我哋会唔会赢波??:onion14: