返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
& J$ N6 f" T$ L大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
www.tvboxnow.com# L  \" h3 |: @+ z+ S
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
% i5 z, P6 y3 _' {www.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com5 ?( Z; E7 O. m7 O: f7 _1 E/ {& X
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...www.tvboxnow.com( z! ~8 d. F2 N
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
+ R) q5 {$ o2 t0 E( b7 Dwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb/ f1 W7 ~# I6 Q1 Q/ h
係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?公仔箱論壇' P( H+ o/ I5 N/ y2 X' t' ?
www.tvboxnow.com* L, N0 B3 s( V6 z
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...
! I) C& F- `6 E! Y4 I- U公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
* a# E7 z* c: J8 ~- f

) g2 P+ L, t! _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
; F, s. F7 K6 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2830332
5 J' f. W4 l) C' q1 @9 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
3 O, Y" P; C; n6 I. Hwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb7 x6 R- c/ e5 X) d1 O
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
tvb now,tvbnow,bttvb7 v' `( L8 h$ L' R& |
2 ]! Z0 p& b6 [* }
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪tvb now,tvbnow,bttvb) e2 U9 s& [4 W: U' c( P
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
* {+ x+ Y3 ^0 @
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 r, J0 h% O2 Z2 f6 B
! Z7 D3 j9 G. l5 y$ E* S8 e" h7 pwww.tvboxnow.com我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......公仔箱論壇+ J4 N$ ]" O. o) L/ U; Z
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* j2 q' p! Q" [# J6 G! z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 r* j. r- w3 }
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
9 `! _; g- ?3 y  P1 m

* l* b  Y8 ?" \* M6 B* V/ Lwww.tvboxnow.com咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
& _/ @; S9 Z: f9 W, e# qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) E# q( ^+ H- h+ ?: V
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
8 I6 P* `3 m+ o# \* T9 ?: g# hwww.tvboxnow.com玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 B' ^& R1 c# K

: j% ]$ _& N4 I! H" o
8 |$ S6 a# i, y/ L! YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ E" X, v8 {; m4 V
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
4 \. y& _. k5 e0 S8 _9 c咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
4 o6 w5 s' t' i+ S! FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。玩時玩你小心啲喎。
- \: i* v2 M; O4 c: t$ O# |tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
# Q$ Q: s/ m6 @# Itvb now,tvbnow,bttvb
) o7 _/ k* B6 V$ M公仔箱論壇驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
( F6 {& p) W- Atvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
3 M4 B# T1 S' \( q# _佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
4 N7 h0 Y1 p9 S+ m: rwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb3 Z' |8 Y& o3 e3 v
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架1 {8 R- Q" Y( Z8 \4 ]4 e! _
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 x( b% K; ^$ ~7 }2 z$ f; E  U
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。tvb now,tvbnow,bttvb( `: V4 v5 M8 W" l; e1 ?! r/ e
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 公仔箱論壇7 H8 ?* U: H. d9 Z/ \( q. ?' {