返回列表 回復 發帖
* N$ v! I' o3 @5 \* l; J  L8 [% pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 W4 c6 H9 @7 qwww.tvboxnow.com
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我+ R; o5 t. @& ~" w+ t
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee
* B. v$ J6 B$ |: k( Q, Y: `( N+ l$ ~chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 m9 c  L7 ?/ I- U  o2 m5 j4 i
p版主榮升,一定要送大禮 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 r/ G+ Y! G. ~& K  e+ P5 f
7 \- [6 V7 r5 Y; g" ~2 x# D7 B0 C
小便版,係咩版嚟架??haha
# D. G9 X! q3 L' |9 x+ t
; u1 E, r3 T6 t! y! e7 @8 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!7 x4 Z! A# f' T4 a1 G/ r) s
timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
$ K$ f* |8 r) X" B
版主大人,叫kily得喇!!XDwww.tvboxnow.com2 ]6 y9 }- x& X

0 ~1 r! n& W' F( U3 R$ L公仔箱論壇好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!tvb now,tvbnow,bttvb+ w7 z" g6 b0 W( g1 E9 e/ S2 E
尤其約定!!!
9 y4 S8 ^9 `$ h  c, P0 _; NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。公仔箱論壇- }) H# @" l% R. Y
很好聽
% l% ^- g# Z8 T$ h公仔箱論壇Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
5 y: V0 \6 c$ e& ]" Ktvb now,tvbnow,bttvb但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

/ h$ R# d; Q( ?, CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 b% t- f0 }9 R! i) k4 M/ V- l
好好聽啊!tvb now,tvbnow,bttvb' @3 ]9 X/ U" {8 ]  ^3 F
尤其約定!!!
0 E% i" Z& N: Ytvb now,tvbnow,bttvblove it~~
* ^1 L1 {  Q2 j( }# O! @6 n: RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
www.tvboxnow.com$ m% E0 B3 d/ r, |

' z* @3 f& x3 }  D* N公仔箱論壇好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
( z. I4 N; u+ e$ b+ a很好聽tvb now,tvbnow,bttvb4 @9 ^0 g  I2 @
Support !公仔箱論壇% Z+ Y3 j2 H1 `7 L$ I: ~  k1 K
元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
# F' ~8 h7 L$ V6 v: d$ ^; XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
$ v% f% E. i9 [但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
5 ]9 b7 p6 @* {& z# R: Fpongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
公仔箱論壇4 ~2 l; F8 S% E( \/ X+ f# }; s# L: i
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
& u/ @" J  ^: }* p6 T; Ptvb now,tvbnow,bttvb乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. tvb now,tvbnow,bttvb: x8 C( o9 x! F) [% N
; l* }0 Y) ^' C4 z5 w/ h

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦.
+ p) Q! {% k6 c: Ywww.tvboxnow.com乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
4 x& ]" @1 U& M% U( p9 s& otvb now,tvbnow,bttvb, z/ s2 v9 S& L
uD3AKIufams
4 m- j* t- s! b' {6 Z: mpull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
: U& J& ], z5 y3 t1 N. K哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結
- e1 e5 T$ ?0 G; h我諗pull3版主唱會更有感情!!
3 A6 J$ H2 q0 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( Z+ O$ o/ ^" [www.tvboxnow.com謝謝收聽!!