返回列表 回復 發帖
:onion05: 呢场波,利记已经掌握到"客场入波条理"嘅优势!:onion05:
原帖由 jacksonkua 於 2008-4-3 03:20 AM 發表
Kuyjt好似受伤!
次次都遲你一步
✔ ✘吊詭..

回復 #45 ~嘉~ 的帖子

-嘉-兄唔驶做??
咁夜仲睇波??:onion18:

回復 #47 ~嘉~ 的帖子

哈哈!我可能打字快过你,
但大家都係睇现场直播!
凌晨上TVBNOW嘅速度真係快咗好多!

回復 #46 jacksonkua 的帖子

鉴于上轮枪手首回合主场与米兰战成0比0,客场两球击败红黑军团晋级八强,温格相信此役枪手能够以同样的模式闯入半决赛,因此首回合与红军互交白卷不算太差的结果。

温格如意算盤打唔恦:onion14:
✔ ✘吊詭..

回復 #51 ~嘉~ 的帖子

哈哈!利记返到自己主场我o念冇咁易俾阿仙奴入波!
原帖由 jacksonkua 於 2008-4-3 03:23 AM 發表
-嘉-兄唔驶做??
咁夜仲睇波??:onion18:
要啦,睇完就訓

你呢?
✔ ✘吊詭..
赛前Wenger话可以接受0-0嘅赛果可能就好始嘉兄你咁遘!
但依家唔知佢有乜感受呢??

回復 #53 ~嘉~ 的帖子

哈哈!我已经养足精神。。。:onion18:
但听日都一样要返工!

上半场赛果

阿仙奴 1-1 利物浦

入波:Adebayor (头波),Kuyjt (近射)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 jacksonkua 於 2008-4-3 03:28 AM 發表
赛前Wenger话可以接受0-0嘅赛果可能就好始嘉兄你咁遘!
但依家唔知佢有乜感受呢??
哈哈,可能係溫格賽前放煙幕

上半場2隊都算快打快

畢竟太熟悉對手:onion14:
✔ ✘吊詭..
原帖由 jacksonkua 於 2008-4-3 03:05 AM 發表
GOALLLLLLLLLLLLL

ARSENAL 1-0 LIVERPOOL

入波:Adebayor, 助攻:Fabregas  -->24分钟
哈哈!改吓,之前以为係法仔助攻,
其实係由Persie接由Fabregas嘅Corner Kick!
然后交俾Adebayor!
原帖由 ~嘉~ 於 2008-4-3 03:36 AM 發表

哈哈,可能係溫格賽前放煙幕

上半場2隊都算快打快

畢竟太熟悉對手:onion14:
就如Commentator所遘,
非常英国式嘅欧冠赛!
利物浦的战术看了很沉闷<慢中带快>,
不过怎样也好,最重要是赛果。

我相信如果下半场babel还没进入状态,有可能他是第一位被替换的。
除此之外,我也相信阿记会利用定位球的机会来尝试毁灭红军。