返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
3 K/ s0 k8 r; G" x- x) _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇$ @9 g. Z! g! z/ t" [
6 L0 i8 B" Y6 j% STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
  }+ ~7 C$ f: k0 b

* R) |# m/ S5 Y2 E5 K( o. [& ~$ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔似地球人...
9 \4 e4 e; j' Q; k% W6 P! cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇" g* }( j5 E" g( c# |4 L8 {
唔似地球人...www.tvboxnow.com  ?+ h" x( `. T7 J7 w" w# F1 y
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
公仔箱論壇8 [( A+ F  i8 D5 e) V
即係呢隻囉。
! S- r# r1 `; M公仔箱論壇
" R  m4 b1 N: ?4 ?+ c- Btvb now,tvbnow,bttvb
% c+ s" L2 \6 Y4 m: u# n8 itvb now,tvbnow,bttvb唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
4 W: ~. D" ]  o! u( j* ]+ D; n. [公仔箱論壇我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www.tvboxnow.com* k) }$ {$ W/ T# Z# w# C! B: ^& a
即係呢隻囉。+ `5 y. c, P: S

- H! w- q& |' T, x1 M4 v- _公仔箱論壇2980500
. Q6 S5 L0 |' x" \: S7 a' ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
) g, W  q* o% J1 r" y2 Y我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。tvb now,tvbnow,bttvb! F7 j' w! ?( J$ E7 i/ ^, A
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
www.tvboxnow.com$ I+ [. D$ P( V* d2 R) o
tvb now,tvbnow,bttvb, M4 }9 D) i5 e+ ^- `$ P$ O
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
. X7 S* u4 b1 \/ a( L+ otvb now,tvbnow,bttvb) E1 n: L- @( `
tvb now,tvbnow,bttvb' N( c3 ~! z# Z! W

' U$ n4 e0 t9 E. ^+ [) Mwww.tvboxnow.com幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
5 F; h9 {% Y8 V0 B7 K7 |  |www.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
; R# [' G" J4 h  X- w  otvb now,tvbnow,bttvb! t. s- G. ?8 w& R
係呢。
, P4 l' o  Y: D: a' ^1 T啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

i4 J' \1 h+ r6 ?7 k+ N. owww.tvboxnow.com
* w; [, W- X  n0 b- ~# O; h細佬同大家按圖索驥吖。6 n4 b3 A/ j! Y
1 K8 W" f! W# P# m" {7 z- f' m
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

9 X  r( I4 G) h. m* f9 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。
! U; U. Y: t# z2 v: K3 B! n) U
蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
0 X8 S+ ^+ i4 y5 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
. l4 ?2 Q3 n# J; m3 A
( \  s% O+ V& v" L7 o2 |www.tvboxnow.com幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地www.tvboxnow.com2 d: d5 U( R- W
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, h$ z8 R' R# Y% Q( w0 \
似新疆少數民族女仔
/ T& ^* e) P  o$ Z8 k/ p" ltvb now,tvbnow,bttvb
/ m% h5 G  M7 Mtvb now,tvbnow,bttvb係呢。
; J8 t* m" ^4 |% n. {* x( o3 @啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
& ]/ Q1 H4 F1 K# M5 {! x( {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. P. T3 f9 ]0 I
細佬同大家按圖索驥吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% `8 u) R: H" Q9 o
4 R- E6 n6 v( B: Q0 u, H% owww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
公仔箱論壇& v  b' Q0 b9 ]3 `0 p/ f5 i

& n/ ^8 d2 E3 s: v" o你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
& y" F1 C% S/ I9 X7 s8 @" etvb now,tvbnow,bttvb似新疆少數民族女仔tvb now,tvbnow,bttvb0 q9 M: ^1 a' F" `$ Z4 p1 Y
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
$ ~% J$ E% Z, l# |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% [' V2 {1 x- D) m3 o+ y+ W0 E
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
! z% b# ]3 ?' j' ~) U
; R' y! W# ]) N+ S9 L7 j) a- K% e
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
# K: m4 z% Z, S公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
www.tvboxnow.com4 X5 a# B4 p2 I1 _$ y
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
; U/ E2 y& K- Q; b, u8 X6 {公仔箱論壇係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 公仔箱論壇$ y! A" h( Z8 ]
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
www.tvboxnow.com* y  ^1 M- q: h" F

8 g6 K1 c) O, p" O2 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為佢地兩個對眼神似人
6 n7 v/ Y9 t3 n9 w9 h9 Z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( M, d; d$ p5 I* w  Z* w1 k
因為佢地兩個對眼神似人tvb now,tvbnow,bttvb& }: ?8 s. ?* ^7 W, o$ K0 j
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
7 r+ X# x7 E: W# h) R7 D) wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。tvb now,tvbnow,bttvb$ \  ?: N: V; p' N. M* Z! i6 W1 q
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-18 12:38 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb, \" z: v6 s8 ~% t6 U

5 T+ {- u) Q8 C8 S- z8 k
4 W: p- U" [0 K5 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% ]( H; U& s% [8 ^. N$ ~5 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
7 H& _1 [7 x- o% D4 C$ u$ K8 D/ iwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
" u: i. d  K2 B8 W; E  I2 w有啲真係「騎厘」到呢.....
- @2 F( Q+ P, [, e) g公仔箱論壇
- O1 \/ h# M) b5 C, g5 V5 x公仔箱論壇今年個三位都唔知點形容。tvb now,tvbnow,bttvb, S; V3 S' {8 b' H% W
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「公仔箱論壇" F9 G# }' v- ~) y8 E& @/ L6 T* a
tvb now,tvbnow,bttvb& \% w# J0 w# Y1 q. D
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
7 H4 ]% ~# V. gwww.tvboxnow.comhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
8 {: T1 ~& z, B' M: Dwww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
( n1 K7 N/ E( u# V5 ~www.tvboxnow.com係呀,由第11集開始追都冇損失。