返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
$ p3 i3 `# d- lwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
: y. T' ]  _, {% E( J; ~' w5 i( m胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
, u2 h3 c& D  y% d1 p' n
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
) n' _9 k; k$ C7 E6 w1 L# V公仔箱論壇
+ E+ R. Z( D. s真係?呢個會好啲嗎?
6 B3 y5 U1 g& R4 T( o8 c7 awww.tvboxnow.com2974113www.tvboxnow.com- U9 H! ?; t8 H7 }/ t' j
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 S7 o$ ^, R0 I6 j9 H8 v+ i& d
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
www.tvboxnow.com% C* t% `$ y5 v! q) ]( L, G
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
$ `. U! [- r1 u2974865
; t8 v7 g+ K$ @, I% V% T4 Ttvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
/ Y- H5 C, y/ K2 f+ N5 h+ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& l- y- t/ ?% H# v& t
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
2 I$ d! K- |0 O; T& O4 N( \' V& ]% mwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com5 C& L1 i; v9 H& M
tvb now,tvbnow,bttvb. ?; H" V( l& Y& Z7 Z, }) D

" l# x; Q3 N. b2 `, u: X. @總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
8 S3 s; ^2 _  \7 v5 e公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
www.tvboxnow.com& O  W. Q% J: L( R( g# d

8 |; m% @; R0 c3 Y8 o- h% `tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb2 o" M- X7 S0 c2 U$ e0 n  d: G

5 K8 V0 p! J; o! e- T公仔箱論壇因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。公仔箱論壇- w$ ^8 v1 W9 ^2 U& X

) f0 D/ Q* {) Z* ^tvb now,tvbnow,bttvb
5 F. O" {+ C1 d% r公仔箱論壇
" O# S" L$ K( a, ctvb now,tvbnow,bttvb
5 P0 F9 A+ I3 p: q  ^3 D6 i公仔箱論壇好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。tvb now,tvbnow,bttvb8 a4 L2 V+ I% \% p
www.tvboxnow.com/ v9 B7 K2 I5 x
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
- ^' ?' @) t( Dwww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
: }" C$ M. \) B6 r
- F. u: S  g' o4 `. d& ?+ Y( ~髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?# s: z8 K' s8 q! R) r% J6 b1 R
: [& `& m# p) Gtvb now,tvbnow,bttvb
* T3 }% e+ [8 _tvb now,tvbnow,bttvb髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?4 b( k$ f* m7 u6 P
; ^2 f" S/ V! Z" Otvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
* v' M- I$ C% q* G# S
9 ^4 q' {# T6 H9 U! |: B8 I7 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...
3 x6 Q0 l( e7 S6 X  v$ Iwww.tvboxnow.com明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗..., S- u9 I  z( c
中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
5 W: c3 A$ n) i2 T& [) ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( T: n! X# O4 \+ j
  C1 n$ `1 r5 Q3 f: @/ u2 gwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb/ g. b4 H. t  g& t, w" J( W0 i) H
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
3 t( s  O: P* m( o% OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2975671www.tvboxnow.com8 M7 r' H( L0 i9 e3 L* k
* t% D2 G! h4 `9 I+ Q$ Q3 Vwww.tvboxnow.com
/ J: M* z$ ?$ I5 F6 J8 wtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
公仔箱論壇- y( X$ I1 F5 m3 C! c
tvb now,tvbnow,bttvb! `: C" m* X1 I) @; z
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
: L; }5 S' L. Z  M, A! ^% owww.tvboxnow.com2975646公仔箱論壇! s1 U" ]/ d$ e) D6 z( U4 R
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" W1 m$ n2 N# Q: G  c, i

$ K$ n4 [% P3 Q  g) j/ p, o袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
$ c2 Z0 z( O* _3 ]" j4 rwww.tvboxnow.com: P4 u; }) e2 Z+ b6 T
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?公仔箱論壇& S( M7 |3 [# U
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
$ m' y+ B' }) I1 F6 x
9 S0 _1 P8 ?9 J# jtvb now,tvbnow,bttvb
! C7 V6 {* ^) ]  Z髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 h2 R' d9 L6 `6 b5 t  {
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

" D- m. D$ B, W# B# U6 V! Q3 [" o8 _/ }! ]- A* J6 L% S
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...
1 A3 h  H9 C  R9 H# {% D) x5 D$ I公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
公仔箱論壇3 M5 E# W0 [8 E
你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
( K1 k7 ]; x9 H) Iwww.tvboxnow.com
& u7 J' M: h) k# ]0 b( HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) K! Q4 [* g4 V! |! dtvb now,tvbnow,bttvb髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,公仔箱論壇8 @& h' b& o* T& G' V2 p
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...1 y4 s# Z6 B# e$ E
mnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
( s" O- n1 c) e8 k9 Q8 y7 a
係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。
$ L: z# [# X* i7 u
4 b+ ~; P7 V  N3 r6 Lwww.tvboxnow.com
# p0 ]9 A( Z8 H' ~8 ]

+ d+ R- X$ M% u+ y# H袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??www.tvboxnow.com5 [( R" T# e+ O& B  q
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 `+ Q3 @4 E0 J9 E
袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。www.tvboxnow.com1 o* u$ v. m8 p9 Y( X/ J3 [: }

. P7 B6 F5 ]  J" ~$ xtvb now,tvbnow,bttvb
又有得睇李佳芯,開心。www.tvboxnow.com8 i; M' v2 u" p* J

0 h# s$ c0 J( M1 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  p5 G# h! l2 N8 q, x2 J) n0 `