返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
, }# ~0 z2 J9 r0 q$ _7 iwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb  ~# {4 \& |1 W. I! {! t0 w
8 Z  j" e" C' _8 w4 T# rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
# j$ @3 J0 w3 Y) n' n7 y
" S, M4 X8 d) N6 X7 G% Z  ]: vtvb now,tvbnow,bttvb唔似地球人...
  ]) n' L0 L1 v& K' ]" \
  E+ _, x- M8 S: |# Kwww.tvboxnow.com唔似地球人...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 L+ `" Q. [: c: w6 j* ]6 N" n
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
公仔箱論壇9 o4 q& h/ u' A+ f9 v! B' b
即係呢隻囉。
/ Z% ?' j4 y1 r0 E& Qwww.tvboxnow.com
6 c4 c: O3 P5 g8 L' kwww.tvboxnow.com6 b- g6 o8 v! {/ P
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。tvb now,tvbnow,bttvb: i. o, \7 j9 f( g) R
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
+ w1 P' y7 t1 _7 \www.tvboxnow.com即係呢隻囉。( e# y- i; l1 U7 H4 Z; |

6 {3 Q8 k) I$ Y. a, q7 t& k8 }% H公仔箱論壇2980500
9 `: b# E7 p. \% m3 D$ f. D唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
& B) |* G* X9 E/ ]我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
, ~% @% A' w" \$ _: a: D7 _公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
6 Y  u- h- Y/ s) {& _www.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' R6 D4 g/ {, r. P" W3 }
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 www.tvboxnow.com- p* k, A6 I6 Z* y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 w0 u* [: \! k" t; k
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. w! z$ e) B# p4 s% k$ b  t
tvb now,tvbnow,bttvb: q# F4 R; q- g7 _2 z- A7 y- _
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
5 m4 g, H' H' P大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
0 |" F0 j4 f; u7 l! ?$ K3 v- Z2 wtvb now,tvbnow,bttvb# a5 k( ^& J% _0 K2 @+ S& [
係呢。www.tvboxnow.com4 ^; n' l- I! c$ T
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

, f5 a1 ]# s+ F- u& q) W  {; J* }0 _. Qwww.tvboxnow.com
! s  |  X  z2 J1 F  {. _www.tvboxnow.com細佬同大家按圖索驥吖。' h: `: i5 ]9 r# ?) e3 S0 z! {

3 J5 F6 A$ H7 r& x2 d公仔箱論壇又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

7 O2 ?: ^7 ~" A3 E3 L" j# L3 L' |公仔箱論壇似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

6 U/ V1 s) z, h% S2 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
/ }# u9 Z* L+ ~2 c: h因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
www.tvboxnow.com! G# Y5 U% b( O, S8 z
; p) M9 t/ T% D: m
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地www.tvboxnow.com$ u* R8 l3 d' C6 ~; h# j
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
2 E5 E3 Q$ ]' R, T3 [# j5 g! d# u9 g, m似新疆少數民族女仔
9 Z$ n1 ?% H! xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. j, I" L; w$ X# {
係呢。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 R; X2 q% {8 U4 K6 P4 o. p$ k1 S
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
6 X$ S' |0 k  j公仔箱論壇
% k' ^. c" Z4 J+ atvb now,tvbnow,bttvb細佬同大家按圖索驥吖。www.tvboxnow.com* W! N2 c# i. o6 S5 D& Q
2980976& P. k* q& _& N: U+ u/ K, N: y
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
5 n5 @$ v8 T# m9 Z7 n, A' atvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb+ c$ n% k8 o7 q5 _2 g
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
' R6 X" a! X6 w' L) Z似新疆少數民族女仔
! J8 }: {; T# ~9 ?* Htvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ e/ `0 x1 T3 \" q
1 z$ A0 b. Q# j$ ?+ n( F
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
4 F6 A: H1 G& I' o6 `9 I公仔箱論壇- b5 {6 r8 I; A3 U6 j$ x
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...www.tvboxnow.com; `2 _" }( U3 X" v' a% G* F
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
www.tvboxnow.com5 I) s5 }$ h, T! N* e' N
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
  W$ K, M0 u) Y5 r1 K係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 www.tvboxnow.com3 o$ ~1 p; q* f8 D
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
9 `7 q" h; h5 ]; q2 U0 m
0 N+ o# x' m& X/ z# R+ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為佢地兩個對眼神似人
, M2 s2 W9 @) D& Q公仔箱論壇公仔箱論壇  H) Q+ ~7 H" Q0 @! J. k
因為佢地兩個對眼神似人TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 F* h- c- b0 ]
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
+ ]" r8 k2 u' o4 P* [, S0 r1 e8 v
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。tvb now,tvbnow,bttvb1 Q, F$ P% ?# L. P6 `. I! ~
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
' D% H9 B) w: n% c1 D! F公仔箱論壇
6 X7 f' j  H) F' N( h
1 w) H3 e# Y. b  s# s2 }& rtvb now,tvbnow,bttvb
  b  p" i% d" ]0 R' K" M; H7 B" gtvb now,tvbnow,bttvb你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
- A* H+ A! w4 P$ x大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
+ x7 i# S4 L" ]. o4 b) B* ~有啲真係「騎厘」到呢.....tvb now,tvbnow,bttvb( p9 m! q( S* E  g

2 s- B4 p8 e# `1 y# ~" _* n公仔箱論壇今年個三位都唔知點形容。公仔箱論壇6 C! J& _- Z, C
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
1 W  ~2 p* c! W5 ^2 d6 T8 m. J# G公仔箱論壇
) Z* z  [5 d& Qwww.tvboxnow.com眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
& E2 Q, a& {( w! Z" shea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
+ r. H8 f7 W# j( rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 Y6 |3 W& M3 |
係呀,由第11集開始追都冇損失。