返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:tvb now,tvbnow,bttvb6 ^: G9 Z4 f. l0 ^
猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:公仔箱論壇, ^6 B) C5 h7 q* n" E8 s) i! f
猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...
! K$ L+ J+ V9 o% j: O5 `mnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈
: K% v' @4 V4 Y# @5 @; s8 r, bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
& [" W4 y5 h. L% Zwww.tvboxnow.com係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清
2 G5 n4 ^2 C' M; h# |8 Z: N雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 P* ]# U8 @, @5 u
文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生
( E+ h# B! E& W/ u7 h+ qwww.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ M/ `5 N3 ^3 H7 _3 T
0 E# T! c' L# Q& q
多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。tvb now,tvbnow,bttvb' v7 d, F# O" Y1 f6 [6 h) ^7 C5 P
tvb now,tvbnow,bttvb+ T- |6 p6 L/ ?, i8 w" e2 b
5 E/ O# T4 E$ W
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
# q! F9 I, L& Ewww.tvboxnow.com文武兄幾時返黎呢
; \5 b5 y) r8 F+ ]& QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ~% n2 m4 @8 k7 L' ~: s5 L

0 w, E9 b! _. g, b0 c, t/ p猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
  k8 f* y4 X! E( `& k公仔箱論壇' w7 s8 ~, D1 T/ _: \
多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。www.tvboxnow.com  d3 |+ E  a3 n4 e; I7 L; I

" A& g  A  H4 J" Q3 N1 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- c& F! H7 A2 b- M+ @tvb now,tvbnow,bttvbquote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀tvb now,tvbnow,bttvb) B! `; }/ D7 J% S6 Q7 f
文武兄幾時返黎呢公仔箱論壇0 a+ V% ?) Y; u/ O( l* }
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...
# w' J' `: e+ z5 m3 m+ y- {: qmnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。www.tvboxnow.com/ G8 F* S$ I# S& a+ U( R
* @! D. I' L, T8 g1 c  v% ], W
是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~