返回列表 回復 發帖
其實落樓梯都好辛苦架
lhy92725 發表於 2017-3-13 09:57 PM
有扶手啊嘛
年青有为新一代都甘懒
大啦叭 發表於 2017-3-14 07:08 PM
新過一代啦!伸腳就有
外星貓E生
但适当嘅运动系好嘅哦
lhy92725 發表於 2017-3-14 01:03 PM
行又話會骨蝕,唔行又話唔做運動
外星貓E生
有扶手啊嘛
大啦叭 發表於 2017-3-14 07:09 PM
同有無扶手無關的,落樓梯系小腿痛,上樓梯系大髀痛
條骨都無佐lu
行又話會骨蝕,唔行又話唔做運動
CC517 發表於 2017-3-14 09:00 PM
我都成日聽到有兩種講法,一系強調一定要運動,一系就覺得龜之所以長壽系因為唔郁
條骨都無佐lu

大酷勁爆貓 凌晨好!!!

各位酷勁靚爆 早午晚好好好!!!

Grace 忙左幾乎成個禮拜 新屋 D 野返嚟啦!!!

因為要等 D 人送貨,跟住要等 D 師傅嚟裝野,我自己就親自鬥左個架嚟擺喺花園擺我D盤景,仲有好多濕碎野...真係有排忙囉!!!

仲要追 D 乜乜物物師傅,幾時嚟搞呢樣嗰樣,班大爺真係大牌,奉旨遲到不另行通知!!!

油漆嗰度Call嚟Call去,依嘎師傅大帝話3月第3個禮拜先排到期開工,幾時幾日就未定,所以小遊戲要另外玩多次!!!

依嘎去其他帖打埋招呼先,再返嚟爬下樓或者復帖!!!

不如考虑系自己油啦,等果D大帝有排搞
條骨都無佐lu
新過一代啦!伸腳就有
CC517 發表於 2017-3-14 08:59 PM
未成家立室,传宗接代,都未伸得只脚住。
同有無扶手無關的,落樓梯系小腿痛,上樓梯系大髀痛
lhy92725 發表於 2017-3-14 10:14 PM
落楼梯可以靠住扶手,上楼梯可以用双手按住后股
大酷勁爆貓 凌晨好!!!

各位酷勁靚爆 早午晚好好好!!!
Grace 忙左幾乎成個禮拜 新屋 D 野返嚟啦!!! http://s9.tinypic.com/2dbvtqh_th ...
gracechanstuart 發表於 2017-3-14 11:34 PM
劲靓爆Grace 姐系专业园艺师
不如考虑系自己油啦,等果D大帝有排搞
lhy92725 發表於 2017-3-15 11:01 AM
买个油碌返来自己玩
未成家立室,传宗接代,都未伸得只脚住。
大啦叭 發表於 2017-3-15 06:12 PM
大家族少一個唔少
外星貓E生
現在仲邊使有傳宗接代呢D甘傳統思想架
條骨都無佐lu
买个油碌返来自己玩
大啦叭 發表於 2017-3-15 06:18 PM
系咯系咯,不過可能一樣搞到5354
條骨都無佐lu
大家族少一個唔少
CC517 發表於 2017-3-15 09:12 PM
可能講究嫡系