返回列表 回復 發帖
各位早上好
外星貓E生
啦叭師父唔好叉開個話題好喎.
pknoface 發表於 2017-11-18 11:46 PM
小心猫爪
各位早上好
CC517 發表於 2017-11-19 10:29 AM
猫E生 晚安!
講開乜野話題要叉開啊
條骨都無佐lu

大酷貓、小靚貓、勁酷啦叭師傅、各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 又來賣廣告啦!!!

【2017感恩節特備節目】

《上下開心雜耍球》有獎遊戲!!

歡迎各位蒞臨參加!!

舉行地點:【有傾有講吹水區】【☆★Grace 360°分享天地!!★☆】帖內。

詳情請按以下連結:

【2017感恩節特備節目】《上下開心雜耍球》有獎遊戲

真系10點未到就周公急call
條骨都無佐lu
貓姐神勇不用兵
CC517 發表於 2017-11-19 10:28 AM
貓貓咁厲害?
小心猫爪
大啦叭 發表於 2017-11-19 06:06 PM
貓爪係用黎對付啲壞人既遮. 我唔怕.
講開乜野話題要叉開啊
lhy92725 發表於 2017-11-19 06:30 PM
妳問下啦叭師父就知.
lhy92725 發表於 2017-11-19 09:47 PM
未係咁夜之喎貓貓. 听日要返早呀?
pknoface 發表於 2017-11-19 11:05 PM
你想话负负得正阿?
  大酷貓、小靚貓、勁酷啦叭師傅、各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 又來賣廣告啦!!!
  【2017 ...
gracechanstuart 發表於 2017-11-19 07:09 PM
Grace 姐 晚安!
lhy92725 發表於 2017-11-19 09:47 PM
你话紧我依家状态阿?

大酷貓、小靚貓、勁酷啦叭師傅、各位水區老友 好好好!!

Grace又嚟賣廣告啦!!

【星馬新聞區】暨【貿發局】
感恩節《火雞大食王大比拚》

歡迎各位新知舊友參加!!

【星馬新聞區】暨【貿發局】感恩節《火雞大食王大比拚》

參加星馬新聞貿發局遊戲,請按以上連結:

感恩節《火雞大食王大比拚》

舉行時間: 論壇時間11月21日0:00時至26 日 23:59分止           
舉行地點: 星馬新聞 ^^閑談時事新聞^^帖內                    
             遊戲玩法:1.參加者每天按回帖格式回帖,選擇不同火雞餐,每個火雞餐火雞已被食去重量不同。
2.參加者當天回帖數X被食去重量=參加當天大食比拚成績
     3.21日至26日每所食火雞重量總和最多者,為第一名,餘類推。
          註: 1.每天不同火雞餐被食去重量都不同,Grace 會在21日全部加密答案上載,活動結束後宣布密碼。

2.參加者回帖參加活動的帖,會計算在當天回帖總數中。         

3.如果當天只回帖參加,沒有其他回帖,就以當天發一帖計算。

pknoface 發表於 2017-11-19 11:05 PM
你幾時變好人架
外星貓E生