返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-9-5 01:49 PM 發表
为什么有会员已经有分数了?
有些会员早在TVBNOW FANTASY 西甲还没开始就已经注册,那些分数是第一轮的西甲分数。
第一轮的分数不会加进来算,请放心。
TVBNOW FANTASY 西甲热烈欢迎每位参与,下一场(第二轮)球赛于9月13日才截止,所以还来得及。

参赛人数越多,奖励就会更多。

TVBNOW FANTASY 西甲也会加进组合或其他的玩法,会员就会更精采、更多活动。
迟来的朋友放心!

第五轮开始算总积分!
第2轮到第4轮,只设每期的奖励
多点人进来一起,起跑对大家公平点
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
已经加入

feimiao0
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-9-5 06:50 PM 發表
已经加入

feimiao0
又有强人加入哦!
David Villa 售價 28.40真係好贵,
我就买唔落手。。。
唔知有冇人选购最贵嘅Eto呢??
如果Ronaldinho冇去米兰,
唔知佢身价会係几多呢???
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-5 09:55 PM 發表
David Villa 售價 28.40真係好贵,
我就买唔落手。。。
唔知有冇人选购最贵嘅Eto呢??
如果Ronaldinho冇去米兰,
唔知佢身价会係几多呢???
eto上轮扣分哦!

ronaldinho应最少25.00!
我也已經加入了!

peng112233=peng112233
原帖由 peng112233 於 2008-9-5 11:16 PM 發表
我也已經加入了!

好开心啊!
终于有没加入[FANTASY英超]嘅球迷加入FANTASY西甲!
欢迎peng兄!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-5 11:25 PM 發表

好开心啊!
终于有没加入[FANTASY英超]嘅球迷加入FANTASY西甲!
欢迎peng兄!
i am a new bird, hope u can teach me when i have troubles or anyting not understand.
原帖由 peng112233 於 2008-9-5 11:35 PM 發表

i am a new bird, hope u can teach me when i have troubles or anyting not understand.
绝对冇问题!
不过呢度唔适合吹水,
peng兄如果有任何问题非常欢迎到"西甲发问区"!
果度有好多"高手可以同你交流心得!
再次欢迎你加入!
我到发觉虽然联赛已经开始,但是那些球员的身价还ok,我还买的起
我加入了
jim5655 = jim5655
己所不欲,勿施于人
原帖由 peng112233 於 2008-9-5 11:16 PM 發表
我也已經加入了!

多谢,兄弟来支持!
原帖由 jim5655 於 2008-9-6 12:13 AM 發表
我加入了
jim5655 = jim5655
有多个人加入啦 。。。

谢谢你的加入!