返回列表 回復 發帖
what is you guys' formation? I'm using 3-4-3....

回應 Godblessyou 第 61 篇文章

same with u!

u got join TVBNOW FANTASY 西甲!

join together play,with all member in tvbnow!
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
原帖由 Godblessyou 於 2008-9-11 09:31 PM 發表
what is you guys' formation? I'm using 3-4-3....
我都係用惯3-4-3!
全面出击形!
欢迎God兄,
你已经加入英超,
快D加入西甲啦。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-11 10:31 PM 發表

我都係用惯3-4-3!
全面出击形!
欢迎God兄,
你已经加入英超,
快D加入西甲啦。。。
god兄以加入了!

谢谢Jason兄,推荐我以成为版主了!

谢谢你的帮助!
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-11 10:34 PM 發表

god兄以加入了!

谢谢Jason兄,推荐我以成为版主了!

谢谢你的帮助!
唔好咁遘,大家都係同事,
以后就多多关照啦。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-12 12:42 PM 發表

唔好咁遘,大家都係同事,
以后就多多关照啦。。
没问题!
前辈,多多提点哦!
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-12 07:14 PM 發表

没问题!
前辈,多多提点哦!
哈哈。。胜兄呢期有冇信心啊??
我就有信心可以排头20名。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-12 07:40 PM 發表

哈哈。。胜兄呢期有冇信心啊??
我就有信心可以排头20名。。。。
这期英超,我就很有信心前10名哦!

西甲就要看造化了!
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-12 09:08 PM 發表

这期英超,我就很有信心前10名哦!

西甲就要看造化了!
哈哈!我都一样!
英超比较有把握!
西甲暂时D球员都唔係咁熟悉,
但我相信今年之后必定。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-12 09:14 PM 發表

哈哈!我都一样!
英超比较有把握!
西甲暂时D球员都唔係咁熟悉,
但我相信今年之后必定。。。。
我很看好阿森纳的t.walcot的,但前面几场都没什么出场机会
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-12 09:24 PM 發表

我很看好阿森纳的t.walcot的,但前面几场都没什么出场机会
我都冇买佢!
因为呢轮对手唔係Croatia!
而係一路来都俾阿仙奴麻烦嘅玫瑰军团!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-12 10:30 PM 發表

我都冇买佢!
因为呢轮对手唔係Croatia!
而係一路来都俾阿仙奴麻烦嘅玫瑰军团!
这轮我都没买他!

对他有点失望了!
我觉得西甲最好最有效率嘅前锋都係David Villa!
可惜佢唔係踢皇马或巴塞!
有什么网站可以知道西甲球员有没有受伤的??
原帖由 devin 於 2008-9-12 10:49 PM 發表
有什么网站可以知道西甲球员有没有受伤的??
我呢個下午揾咗几個钟都揾唔到!
就连"预测阵容"都唔知边度有。。。