返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-12 10:54 PM 發表

我呢個下午揾咗几個钟都揾唔到!
就连"预测阵容"都唔知边度有。。。
甘买球员都几大难度,

唔知点球员有没有受伤。
原帖由 devin 於 2008-9-12 10:57 PM 發表

甘买球员都几大难度,

唔知点球员有没有受伤。
我都係根据上一场嘅球员出赛记录来估佢哋有冇机会出场!
如果有好嘅网站我会话你知!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-12 10:59 PM 發表

我都係根据上一场嘅球员出赛记录来估佢哋有冇机会出场!
如果有好嘅网站我会话你知!
记得帮我讲埋啊 !hihi!!!
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
既然有英超自己的网站,我想应该也有西甲自己的网站吧,但是全部都是西班牙文。。哈哈
现实中robinho转会去左曼城队,

而西甲的fantasy 里有robinho,

甘我西甲买robinho会不会有分数呢
原帖由 devin 於 2008-9-13 09:15 AM 發表
现实中robinho转会去左曼城队,

而西甲的fantasy 里有robinho,

甘我西甲买robinho会不会有分数呢
梗係冇啦。。。。YAHOO仲没有咁"犀利"!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-13 09:41 AM 發表

梗係冇啦。。。。YAHOO仲没有咁"犀利"!
还以为有分数想买来玩玩
原帖由 devin 於 2008-9-13 09:48 AM 發表

还以为有分数想买来玩玩
我觉得暂时如果唔係咁熟悉,
应该买D强队嘅前锋。。。
我都有巴塞&皇马前锋。。。

回應 jacksonkua 第 83 篇文章

我买左 villa + aguero + robben 的组合。

应该掂呱。
原帖由 devin 於 2008-9-13 10:14 AM 發表
我买左 villa + aguero + robben 的组合。

应该掂呱。
哈哈。。。嗮咗咁多钱买三位前锋,
咁你嘅中场+后卫应该好水。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-12 11:28 PM 發表
既然有英超自己的网站,我想应该也有西甲自己的网站吧,但是全部都是西班牙文。。哈哈
係咯。。。。暂时依家所有新闻都係"西文",
睇来要学下西班牙语言先得喇。。。

回應 jacksonkua 第 85 篇文章

是啊!!

不过便宜都有靓野的。

好像van der vaart 就4块多罢了。
原帖由 devin 於 2008-9-13 05:41 PM 發表
是啊!!

不过便宜都有靓野的。

好像van der vaart 就4块多罢了。
我都有买。。。希望今晚有表现啦。。。。
van der vaart 的表现都不错啊!
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-16 10:43 PM 發表
van der vaart 的表现都不错啊!
虽然佢有表现,而且仲入波,
但都唔超过10分。。。