返回列表 回復 發帖

☆★☆★☆TVBNOW FANTASY 西甲 讨论/发问区 ☆★☆★☆

☆★☆★☆TVBNOW FANTASY 西甲 讨论/发问区 ☆★☆★☆

大家一齐分享自己嘅心得,
同时欢迎大家提出有关疑问!
都欢迎各路朋友进来坐坐,聊聊天!
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
必勝兄我已經加入了

我也已經加入了!

希望胜兄可以搵多D人加入!
各位兄弟姐妹记得班马来捧胜场啊!
我的名字按错了 ,用到tvbnow 1,我要如何换回我自己的名字

教教我哦!
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-1 06:13 PM 發表
我的名字按错了 ,用到tvbnow 1,我要如何换回我自己的名字

教教我哦!
见你已经改好啦。。。应该冇问题呱??
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-2 07:59 PM 發表

见你已经改好啦。。。应该冇问题呱??
是的,改到了!
暂时有17位会员加入!
希望大家可以多多支持。。。
如果有乜唔明嘅地方,
敬请留言!多谢嗮。
大家有無覺得FANTASY 西甲前鋒球員價錢很高。。

原帖由 woodstock1221 於 2008-9-3 04:41 PM 發表
大家有無覺得FANTASY 西甲前鋒球員價錢很高。。
是啊!可能是大家认识的人选不多,所以就会比较贵咯!
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-3 18:05 發表

是啊!可能是大家认识的人选不多,所以就会比较贵咯!
不知必勝兄有沒好的人選可提供喔。。

D球员嘅身价的确好高。。。。
真係要好好研究一番!
我想問遊戲何時開始?
是不是在第二期開始計算分數?

原帖由 woodstock1221 於 2008-9-4 12:24 PM 發表
我想問遊戲何時開始?
是不是在第二期開始計算分數?
第五轮开始算总积分!
第2轮到第4轮,只设每期的奖励!

让多点人进来一起,起跑对大家公平点
leanming 兄是这西甲活动,的副主席哦!

大家有什么事也可以请教他!