返回列表 回復 發帖
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-10 08:16 PM 發表

好好仔啊!

我以前是赌徒 ,但现在以没赌了
最重要的是你知错能改
原帖由 wlt1110 於 2008-9-11 01:08 AM 發表

最重要的是你知错能改
人大了,就比较会想的!

所以就没赌了!
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-11 09:50 PM 發表

人大了,就比较会想的!

所以就没赌了!
对呀,不过有些人还是冥顽不灵的
原帖由 必胜_Win 於 2008-9-11 09:50 PM 發表

人大了,就比较会想的!

所以就没赌了!
但我见胜兄嘅赛果预测都几准!
Sport 投注區已经係最好嘅证明。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-11 09:58 PM 發表

哈哈,我也看到,不过不是真钱。。哈哈
原帖由 wlt1110 於 2008-9-11 10:15 PM 發表

哈哈!咁即係话"真刀真枪"就可能冇咁大胆!
我似我哋咁买法,我o念冇PUKI会受。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-11 10:46 PM 發表

哈哈!咁即係话"真刀真枪"就可能冇咁大胆!
我似我哋咁买法,我o念冇PUKI会受。。
我们越谈越离谱了,说回西甲吧,第二轮有什么看法?
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-11 09:58 PM 發表

赌是就不同了,有其事追赌jalan时啊!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-11 10:15 PM 發表

是啊!

真钱时,就赢得就没下,输的就下完!

输到。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-12 11:30 AM 發表

我们越谈越离谱了,说回西甲吧,第二轮有什么看法?
第二轮啊!

我觉得还是会有冷门比较多哦!
通常D球员打完国际赛事之后都好多冷门结果!
但巴塞同皇马第一场已经。。。。
我相信佢哋必定去尽。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-12 09:24 PM 發表
通常D球员打完国际赛事之后都好多冷门结果!
但巴塞同皇马第一场已经。。。。
我相信佢哋必定去尽。
对,上季很多豪门球队都是踢完国家赛就软脚蟹,不是爆冷就是和波。。。
我对皇马打胜仗较有信心,巴萨继续低迷,对手不好惹,messi在国家赛表现普通。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-12 10:11 PM 發表

对,上季很多豪门球队都是踢完国家赛就软脚蟹,不是爆冷就是和波。。。
我对皇马打胜仗较有信心,巴萨继续低迷,对手不好惹,messi在国家赛表现普通。。。。。 ...
我买咗几位巴塞球员,
点算好啊??
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-13 09:34 AM 發表

我买咗几位巴塞球员,
点算好啊??
哈哈。。。小心喔。。。。
呢轮买重巴塞赢波,
估计应该唔会令我失望。。。

咁啱众巴塞球员侅国家队赛事冇表现,
所以到返来球会可能有惊喜。。。