返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-24 02:13 PM 發表

西甲开快车。。。。
可惜咁快就截止!
WLT兄唔驶担心。
我估计有80%嘅参赛者没有更换球员,
而且换咗可能仲。。。。
哈哈,一个vander wart就已经41分啦,大三元。。。!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-25 10:11 AM 發表

哈哈,一个vander wart就已经41分啦,大三元。。。!
哈哈。。。听日仲有三场赛事!
之后就有WEEK4嘅赛果啦。。。

嘻嘻。。。见到WLT兄有买Van Der Vaart!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-25 01:29 PM 發表

哈哈。。。听日仲有三场赛事!
之后就有WEEK4嘅赛果啦。。。

嘻嘻。。。见到WLT兄有买Van Der Vaart!
哈哈,见他便宜就趁低吸纳,因为皇马中场缺人
原帖由 wlt1110 於 2008-9-25 01:47 PM 發表

哈哈,见他便宜就趁低吸纳,因为皇马中场缺人
我都係跟你一样,
其实Van Der Vaart理应係主力中场,
第一场佢冇落因为Suspended!
依家开始我相信皇马教练必定会放佢踢主力。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-25 05:00 PM 發表

我都係跟你一样,
其实Van Der Vaart理应係主力中场,
第一场佢冇落因为Suspended!
依家开始我相信皇马教练必定会放佢踢主力。
他应该是鸡蛋的中场人选,所以就算高价买他过来非常值得。
因为现在的皇马就有他是比较正中的中场球员
原帖由 wlt1110 於 2008-9-27 02:38 PM 發表

他应该是鸡蛋的中场人选,所以就算高价买他过来非常值得。
因为现在的皇马就有他是比较正中的中场球员
之前侅荷兰联赛果暂我已经睇中呢位球员。。。。
但点知佢去完德国联赛之后又去西甲,
最后都冇嚟到英超。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-27 03:35 PM 發表

之前侅荷兰联赛果暂我已经睇中呢位球员。。。。
但点知佢去完德国联赛之后又去西甲,
最后都冇嚟到英超。。。
有机会的,曼城老板一定用天文数字买他过来的
原帖由 wlt1110 於 2008-9-27 04:12 PM 發表

有机会的,曼城老板一定用天文数字买他过来的
其实每次要买皇马球员都几高难度!
睇下Robinho都搞到车仔冇嗮面,
而如果皇马要拉入其他球队嘅球员就好似易过借火!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-27 04:32 PM 發表

其实每次要买皇马球员都几高难度!
睇下Robinho都搞到车仔冇嗮面,
而如果皇马要拉入其他球队嘅球员就好似易过借火!
应该说是通常是大球会买中小球会的球员,哪里有小球会买大球会的球员呢?
而且,皇马这次是看中曼城有钱所以宁愿抬高价钱买给曼城,一方面不需在欧冠杯碰robinho,都宁愿不便宜车仔
请到以下连接下载附件查看西甲三人行和擂台对打的WEEK 5 暂时计分和积分榜,分数和成绩有可能会随巴塞球员计分而更改。。。

☆★☆★☆ 擂台对打站 赛程&积分榜☆★☆★☆