返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-13 01:01 PM 發表
呢轮买重巴塞赢波,
估计应该唔会令我失望。。。

咁啱众巴塞球员侅国家队赛事冇表现,
所以到返来球会可能有惊喜。。。
我就买Barcelona 赢球输盘。。哈哈
原帖由 wlt1110 於 2008-9-13 05:49 PM 發表

我就买Barcelona 赢球输盘。。哈哈
咁就祝贺wlt兄"大获全胜"啦。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-13 06:58 PM 發表

咁就祝贺wlt兄"大获全胜"啦。。。。
哈哈。。。。我一个人独赢。。。。1-1
原帖由 wlt1110 於 2008-9-14 05:52 PM 發表

哈哈。。。。我一个人独赢。。。。1-1
恭喜嗮你!
巴塞令我失望。。支持到心淡。
皇马唔好令大家失望!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-14 06:08 PM 發表

恭喜嗮你!
巴塞令我失望。。支持到心淡。
皇马唔好令大家失望!
哈哈。。。。皇马好像是赢球输盘是吗?
都说barcelona不好惹的啦。暂时一输一平!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-15 01:20 PM 發表

哈哈。。。。皇马好像是赢球输盘是吗?
都说barcelona不好惹的啦。暂时一输一平!
哈哈。。。巴塞教练依家同米兰教练同样坐迈一条船!
随时俾人更换。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-15 05:23 PM 發表

哈哈。。。巴塞教练依家同米兰教练同样坐迈一条船!
随时俾人更换。
哈哈。。米兰可以考虑聘请巴萨前教练?然后安帅去巴萨。。哈哈。。。好主意!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-15 10:16 PM 發表

哈哈。。米兰可以考虑聘请巴萨前教练?然后安帅去巴萨。。哈哈。。。好主意!
哈哈。。。咁哨牙仔转咗等于冇转。。。
俾"炒"嘅教练通常一年半载入边都几难揾到工。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-15 10:51 PM 發表

哈哈。。。咁哨牙仔转咗等于冇转。。。
俾"炒"嘅教练通常一年半载入边都几难揾到工。
我觉得哨牙仔好像步入肥罗的后尘了,你看看deco还是一样保持状态,哨牙仔踢奥运都没有什么好表现,走样!
世界那么多球队,只是看看教练要去那一支球队教,现在量地的有cubisley,keegan,mancini,莱卡,大傻等等好教练等开工!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-16 05:06 PM 發表

我觉得哨牙仔好像步入肥罗的后尘了,你看看deco还是一样保持状态,哨牙仔踢奥运都没有什么好表现,走样!
世界那么多球队,只是看看教练要去那一支球队教,现在量地的有cubisley,keegan,mancini,莱卡,大傻等等好教练等开工!:onion02 ...
巴塞和热刺就要新教练了。。。。哈哈
原帖由 leanming 於 2008-9-16 05:48 PM 發表

巴塞和热刺就要新教练了。。。。哈哈
没有那快的啦,因为有新球员加入,给他们一点时间配合适应吧
巴塞已经完全由失望中走咗出来。。。
欧冠杯终于赢波喇!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-17 08:11 PM 發表
巴塞已经完全由失望中走咗出来。。。
欧冠杯终于赢波喇!
回到西甲还不是一样输球
原帖由 wlt1110 於 2008-9-19 12:10 PM 發表

回到西甲还不是一样输球
呢個星期,我有理由相信巴塞应该好有机会赢波!
因为球员已经恢复状态。
WLT兄,记得买Messi 啊!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-19 01:31 PM 發表

呢個星期,我有理由相信巴塞应该好有机会赢波!
因为球员已经恢复状态。
WLT兄,记得买Messi 啊!
哈哈,我没有买messi,因为他刚康复和不在状态。。。。