返回列表 回復 發帖

阿仙奴阵容

ALMUNIA

SAGNA   TOURE   GALLAS   CLICHY

WALCOTT   FABREGAS   DENILSON   EBOUTE

ADEBAYOR   PERSIE

原帖由 jacksonkua 於 2008-9-28 12:19 AM 發表
阿仙奴阵容

ALMUNIA

SAGNA   TOURE   GALLAS   CLICHY

WALCOTT   FABREGAS   DENILSON   EBOUTE

ADEBAYOR   PERSIE
have a little bit diference with you o~~~
原帖由 chuu 於 2008-9-28 12:24 AM 發表

have a little bit diference with you o~~~
CHUU兄估计今晚会係赢几球呢??
比赛正式开始!
大家专心睇波啦。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-28 12:30 AM 發表

CHUU兄估计今晚会係赢几球呢??
i think will win 3:0 la..... adebayor 2 goal and frabegas 1 goal~~~ you le??
原帖由 chuu 於 2008-9-28 12:34 AM 發表

i think will win 3:0 la..... adebayor 2 goal and frabegas 1 goal~~~ you le??
Sport 投注區 我估-->2-1,
但之后先知道阿仙奴主场暂时仲没俾人入波!
所以应该都係2-0。睇好Adebayor,Denilson!
2-0已经很满足了,最重要是胜利!3分!
13分钟,Fabregas嗮咗個黄金机会!
原帖由 wai4080 於 2008-9-28 12:48 AM 發表
2-0已经很满足了,最重要是胜利!3分!
哈哈。。。同意!
16分钟,Walcott起脚太慢。。。
失去咗单对单机会!
hull也不是太差的队伍!
千万不要轻敌!
3-0有的难度!
能够胜利就好了!
更别期望像小枪手一样赢6-0!!!
我又来了!!大家好!
原帖由 wai4080 於 2008-9-28 01:01 AM 發表
hull也不是太差的队伍!
千万不要轻敌!
3-0有的难度!
能够胜利就好了!
更别期望像小枪手一样赢6-0!!!
哈哈。。。呢班应该算係老枪手咯。。。
暂时阿仙奴踢得几保守,
而候城都唔见得有任何危险进攻,
双方好似尽心试探多过踢波。。。
原帖由 merelyn.xin 於 2008-9-28 01:03 AM 發表
我又来了!!大家好!
你好啊!有现场直播就见到你。。。
Eboute真係够客气,
有机会射波都唔射??
唔知係咪好事??