返回列表 回復 發帖
34分钟。。

SAGNA = 救世主!

SONG 出 RAMSEY 入!
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-27 01:43 AM 發表
FABREGAS 受伤!
由 SONG DENILSON DIABY NASRI EBOUTE 组成嘅五人中场,
有冇表现?值得期待。。。
如果真係唔掂 睇嚟 WENGER 一月就要进行收购行动。。
其实我依家唔的睇现场。。。
因为我屋企下大雨。。。

巨地的表现jackson兄可否讲给我听???
原帖由 chuu 於 2008-12-27 01:57 AM 發表
你写什么???
哈哈。。。冇乜啦。。
我係写可能 CLICHY 受伤,
所以 WENGER 放咗 大番粟 代替。。。
原帖由 chuu 於 2008-12-27 02:03 AM 發表

其实我依家唔的睇现场。。。
因为我屋企下大雨。。。

巨地的表现jackson兄可否讲给我听???
你住 边树??
我呢度 KL 冇落水。。
半场赛果:

鎗手 1-0 威拉

入波: DENILSON 40分钟!
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-27 02:04 AM 發表

你住 边树??
我呢度 KL 冇落水。。
我系住沙巴------->山打根。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-27 02:05 AM 發表
半场赛果:

鎗手 1-0 威拉

入波: DENILSON 40分钟!
希望真系可以带点惊喜被我地。。。。
上半场,VILLA 至少有四次机会入波,
但都一一俾否决!(又好似唔够运)

而 阿仙奴 唯一一次机会就可以领先,
真係非常幸运。。。

至于下半场 我最在乎嘅 并唔係 VILLA 能否入波,
而係 终于有机会睇 RAMSEY 踢赛 45分钟!

之前真係冇乜机会俾呢位后生仔落场。
所以 希望佢唔会令大家失望!
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-27 02:12 AM 發表
上半场,VILLA 至少有四次机会入波,
但都一一俾否决!(又好似唔够运)

而 阿仙奴 唯一一次机会就可以领先,
真係非常幸运。。。

至于下半场 我最在乎嘅 并唔係 VILLA 能否入波,
而係 终于有机会睇 RAMSEY 踢赛 45分钟!

之前真 ...
Ramsey我也好睇好巨。。。
希望巨能够帮阿仙奴大赢。。。
原帖由 chuu 於 2008-12-27 02:07 AM 發表

我系住沙巴------->山打根。。。。
原来你係来自东马!
建议你试下 网上直播。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-27 02:19 AM 發表

原来你係来自东马!
建议你试下 网上直播。。
我之前都有试过。。。但系好lack。。。。。
wah..........is goal again?????
unbelievable.........
49分钟:

鎗手 2-0 威拉

入波: DIABY 助攻:EBOUTE
如果 VILLA 再继续压前 进攻,
估计 阿仙奴 仲可能入 第三球。
因为 今日嘅 防守反击 打得几好。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-27 02:26 AM 發表
49分钟:

鎗手 2-0 威拉

入波: DIABY 助攻:EBOUTE
重播我一定会睇。。。