返回列表 回復 發帖

[自拍] 有相相睇

,  描述: 有我同fd既合照..貼紙相再加上自己皮膚好少少的自拍照.
. d0 G+ V) Z1 l( t9 t* R7 Ztvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇1 P* @& E% J. g6 \
haha.我好勤力甘keep.終於好左少少啦..
4 W4 V& [3 v! N: D+ Y# o我會繼續加油.依d相係本人琴日影既...可能你見到我有暗瘡呢.
( H$ b8 U) S1 Y  t$ V; I公仔箱論壇唔好care.哈哈..分享給大家看看.th^^
' t+ q, p! Q( t) a! j& S3 C; r/ Bd貼紙相係我fd比..可能有d蒙.唔好見怪.a^^"
- @3 S4 V. D- @! F( N公仔箱論壇www.tvboxnow.com: R$ \- e2 a( u2 B3 y. _8 R

評分次數

• yumiko123456

• zactlion1899

妳好靚呀.............
感謝你的支持~~~也感謝你的稱讚...
u r so pretty ....
都唔錯吖, 幾漂亮
对眼好大,好可爱
繼續加油!!
原帖由 kenny2269 於 2009-1-19 10:33 PM 發表
& A8 O4 K- |9 }% J5 Jtvb now,tvbnow,bttvbu r so pretty ....
5 b; @/ C5 q0 t/ j6 Itvb now,tvbnow,bttvbthx u verymuch
原帖由 akirak 於 2009-1-20 09:00 AM 發表
7 d0 B5 u' |7 O' u都唔錯吖, 幾漂亮
1 z1 b' N' D( T6 Xthx a lot^^
原帖由 zilenazrael 於 2009-1-20 12:24 PM 發表 % o% S- g3 T# d( p  R" j6 a* a
对眼好大,好可爱
4 R! x9 x3 H+ e# [! d, M4 bwww.tvboxnow.com戴左大眼仔ma~~haha
原帖由 yumiko123456 於 2009-1-20 01:09 PM 發表 公仔箱論壇6 W5 l0 u& |7 A/ W7 M
繼續加油!!
# E% j1 c6 e/ O' g8 W" STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我會.thx~
真係勁多謝你們支持~^^
入黎頂靚女一下
对眼大到好似ps咗!
簽名被屏蔽