返回列表 回復 發帖

[分享] 舉報違規 + 意見 + 投訴帖

如發現有違規帖可以在這舉報
但麻煩要順道貼出犯罪處在哪

有罵戰的話都麻煩在這說一聲
我會關閉主題 兼懲罰滋事會員

多謝各位合作!

另外  如果對這區有什麼意見
有什麼不滿或疑問都可以提出

我們歡迎你隨時發問  謝謝
原帖由 samuel118 於 2007-7-18 02:11 PM 發表。
意見? 其實可以搞個吹水區~ 等多d球迷入黎吹水,咁會增加流量囉~
吹水區內容係咪限死傾曼聯野?_?
如果係既話咁不如開個 post 出黎集中討論.

乜都吹既話就比我諗諗佢.
唔知會唔會影響到其他區,
原帖由 samuel118 於 2007-7-19 02:21 AM 發表。

其實成季流流長~ 如果開左季當然有好多關於曼聯既野可以傾啦~

但平時閒話家常我覺得亦未嘗不可~ 例如好似而家放暑假,球季又未開~

當然會有d轉會傳聞啦,但除此以外就冇咩特別野可以討論~

吹水區既成立其實可 ...
已 PM 問詳細情況 :014:
原帖由 thisisbert 於 2007-8-26 11:27 AM 發表。
版主先生,我想問一下為何我那麼努力為大家更新MAN UTD動向也沒獎勵...但我只在車仔會貼了一貼,令版主就有獎勵了 !!真的有點:019: :019: ,不過我也會繼續努力,因為我係忠實粉絲!! ...
其實各曼迷會員都有為呢區出力, :onion14:
所以特別既帖子/會員個人感受.  有用心既我一定睇得出 我就會加分 :014:
多d參與討論,  比我加分既機會就大左 ka 拉
原帖由 wlt1110 於 2007-9-12 09:14 PM 發表

can post other club news 2 other team ???
可以,  但只可以 post 小量.
仲有唔可以參與討論.  敬請原諒
原帖由 foreverMU 於 2007-9-17 11:22 PM 發表
oic....thanks for that... but if i 參與討論 other club news... then can be how??
原帖由 ljw1982 於 2007-9-18 10:45 AM 發表
Can i post other league news ???
新聞唔可以貼係度.  要貼係出邊.
但討論可以係曼聯吹水帖度 :onion14:
原帖由 saihong_wan 於 2008-6-3 12:47 AM 發表
我英文水平不高,能不能放多一点关于曼联的华语新闻。谢谢~
無問題  :onion31:
原帖由 903 於 2008-12-11 08:04 PM 發表
有冇人??????
你開 無問題
sorry 遲左回覆
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原帖由 kstan337 於 2009-5-11 11:29 AM 發表
my suggestion is if an article have the feed back more than 10 then should give reward. E

Example like 新闻对于个人的看法有着不同的观点,但最重要的是它能增加知识,增长见闻等等。
为了鼓励各会员对新闻的热 ...
是一個好建議

但版主們
現在忙於處理門票事項
待一切辦妥就執行此措施
不便之處 敬請原諒
繼續洗

tshek 發表於 2009-6-23 02:51 AM
己禁言處理  謝謝
i would like to know what is 灌水
mafei1113 發表於 2009-7-16 01:02 PM
在這區頂部的本版規則有說明

灌水定義
1. 不允許在很多不同的主題發表同樣的帖子[例如:同時在幾個帖子發表“謝謝分享”]
2. 不允許回帖内容簡短無意義[例如:支持、不錯、謝謝、頂一下或icon等]

第一次犯: 扣十五功勳 + 紀錄在犯規帖
第二次犯: 扣二十功勳 + 禁言七日 (若三個月內再犯)
第三次犯: 禁言一個月 (若三個月內再犯)

若三個月內再沒有重犯
會員名將在犯規帖內刪除
既然限制了每人每天的发帖数, 大家就应该在发帖的质量上把关. 与此同时我建议版主们在给分奖励上应该更加大方一些....好的帖应该给更高奖励 +20, +30 ......而不是 +2,+3..... , 这样就可激励大家了. ...
amannn 發表於 2009-7-16 08:29 PM
+20 或以上就太多了
其實曼迷區已經是最易賺取功勳

在其他區可能只有發帖分(+1)
而在曼迷區發帖(+1)之餘還會加功勳
又有很多遊戲讓曼迷會員賺錢和功勳

若果還+20或以上
曼迷區就會標奇立異

真的不好意思啊
我想你這個提議不能實行
hello 版主, I just added a 帖 and the title is Malaysia XI 0-2 Manchester United First Half Highlights. I would like to upload a youtube video. but i fail to do so.  I don't mean to post stupid 帖.  S ...
mafei1113 發表於 2009-7-21 05:12 AM
在曼迷區的頂置帖有 [各項教學]
在帖內有講如何貼上各類影音和圖片
The gif item at the beginning of the forum is hilarious, can't stop laughing watching it.  Well done! Congrat.
norman.ho 發表於 2010-5-20 03:58 PM
??
hide曾說過:
http://www.manutd.com.cn/forum/attachments/forumid_7/20090412_9949801257ea380770f9ks0GUsGfYta9.jpgThis one.
SweetLemon 發表於 2010-5-20 05:48 PM
原來是說這個  哈哈
hide曾說過: