標題: [疑難求助] 點樣可以將iphone入面的歌抄番入電腦? [打印本頁]

作者: samhon852    時間: 2012-3-14 02:16 PM     標題: 點樣可以將iphone入面的歌抄番入電腦?

我個iphone升級冇backup,由window vister升window 7,之後部電腦又洗晒D歌.嘗試同步,又發現iturn會刪晒D歌,我D歌又搵唔番,請問有冇大大有方法,可以教我可以將iphone手機D歌抄番落電腦,等我可以同步,又唔洗冇晒D歌!跪謝!
作者: united806    時間: 2012-4-3 11:30 PM

use itools la...it can help
作者: pandahmm    時間: 2012-5-11 08:27 PM

Seems cannot.  It's one way transfer from iTunes to iPhone, not vice versa
作者: ray191194    時間: 2012-5-22 09:49 PM

多謝分享
作者: phwong650    時間: 2012-5-27 06:02 PM

所有I系列產品Iphone,ipop,Ipad只能夠由電腦透過Itunes傳輸入裝置內,不能由裝置傳輸入電腦內,日後如你的電腦需要重裝Windows,請先備份你的Itunes資料夾,通常都是預設放在音樂資料夾內的,整過Itunes資料夾內的資料已是由你平時經過Itunes傳輸入裝置的備份包括歌曲,相片,影片及APPS,把它備份落一些儲存裝置USB手指或硬碟,當你的電腦重裝後,第一就把備份的Itunes資料夾,複製音樂資料夾內,第二先再次安裝Itunes,第三開啟Itunes,軟件便會搜尋出你以前的資料,第四記得重新做一次授權這部電腦,應該識啦,唔駛寫出來啦.
若然冇做備份你的Itunes資料夾的動作,大家以後重裝Windows後,都要重新用Itunes壓縮你的CD了.
作者: helloedchan    時間: 2012-5-27 09:20 PM

http://itools.hk/tscms/

Itools
作者: yenlau    時間: 2012-5-31 03:49 PM

Thank you
作者: likeytvb    時間: 2012-6-1 06:37 AM

用sharepod 呀, 呢個不用安裝. 方便好多.
作者: ken128    時間: 2012-6-1 07:16 AM

thank you
作者: abc0509    時間: 2012-6-2 11:45 AM

THX~~~~~~
作者: abc0509    時間: 2012-6-2 11:45 AM

BTW~ HOW TO USE~
作者: KK-2010    時間: 2012-6-2 11:48 AM

how to use it r
作者: KK-2010    時間: 2012-6-2 11:49 AM

teach me plz!!!!!!!!!
作者: kkk3223    時間: 2012-6-6 03:54 PM

Thank you very much
作者: xigou123    時間: 2012-6-23 12:30 PM

上网一搜索大把软件可以做到你既要求
作者: Juicyland    時間: 2012-6-29 06:29 PM

Thank you very much, likeytvb and helloedchan !
作者: jyhliang    時間: 2012-6-30 01:17 PM

抄出来但是文件名全都不同了

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0