標題: [疑難求助] 最近好唔开心 [打印本頁]

作者: 唯美绽放    時間: 2013-1-7 07:36 PM     標題: 最近好唔开心

最近好唔开心,屋企发生好多事,常日吵吵闭,工作上又遇到阻滞,好烦好唔开心。www.tvboxnow.com, f3 K% p/ Q6 b

r0 C  Z1 ]- O+ q# t2 xwww.tvboxnow.com同心爱噶人分隔两地,好想同区诉下苦。但区常日都话好忙,好累,唔得闲。本来大家隔成大半年地球已经极少见面了,E+连上网倾下计都话唔得闲,电话都唔舍得打过来,甘叫爱我吗?tvb now,tvbnow,bttvb; {# B" Q* \  Q" P' G
tvb now,tvbnow,bttvb2 V3 P2 D; w+ u3 |+ U, h& B
我好唔开心,真系好唔开心,又唔想同身边D人讲。E+连最爱噶人都唔想理我,常日话好忙,好累,唔得闲来推搪我。甘叫爱我吗?你比国家总统仲要忙,我好失望。
! {0 B$ ]* f! U% D4 l! Swww.tvboxnow.com tvb now,tvbnow,bttvb0 H' P8 J- r$ u8 k8 e4 h
我发脾气,我埋怨,就只会识得话我唔成熟,唔识得体谅你。甘你又会体谅我吗?我比你成熟,我比你更识得体谅人,我样样达到你要求,仲会爱你吗?  L+ z" }  g& c* e  t

6 ]$ K8 ^( R2 m: }' ]4 z3 C我绝望了,不爱,你滚,要走的,我也不留。$ _1 x" m6 ~2 D' N# @$ w8 F
PS:我没必要苦苦哀求你施舍点爱,即使会很痛也不留。
作者: runaway383    時間: 2013-1-7 10:51 PM

[忙],可能係世界上最差既籍口...樓主能看破那男友既本質,總算可以開始遠離痛苦....可喜可賀...
作者: markhamwong    時間: 2013-1-8 09:07 AM

You are doing the right thing.# R0 p( c8 M) F% L- o$ z* S) M
Apart in two difference world. Anything can happen. But don't worry, good thing will come soon.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ U8 E4 H& Z$ A3 K* H
Talk to someone, anyone not has to be your relative or body. Talk it out will be the best thing to do.
作者: tin09144    時間: 2013-1-8 07:49 PM

be happy , be yourself
作者: aa13745354    時間: 2013-1-8 11:27 PM

异地恋无深厚既感情基础,最后结婚成功率好低架咋,加上大家喺唔同地方,做乜都无人知,唯一既就系自觉,你点勉强都无用,爱你既天涯海角都厮守终身,只可以讲,你对象唔够爱你
作者: 唯美绽放    時間: 2013-1-11 12:08 AM

异地恋无深厚既感情基础,最后结婚成功率好低架咋,加上大家喺唔同地方,做乜都无人知,唯一既就系自觉,你点勉强都无用,爱你既天涯海角都厮守终身,只可以讲,你对象唔够爱你 ...0 {0 @  p6 O% B) y
aa13745354 發表於 2013-1-8 11:32 PM
也许的确是,感情一点都不深厚。
作者: 唯美绽放    時間: 2013-1-20 07:29 PM

講真啦,long distance relationship 真系唔多 work,我有啲懷疑你個bf or gf 唔知系米識咗第二個嚕,佢嘅藉口都好唔 make sense,學你話齋佢忙唔忙得過總統啊,打過電話都唔肯,哩種 bf or gf 唔要得..... ...
  w+ R( A( M1 `& w$ e5 h' {5 N* Gtvb now,tvbnow,bttvbErika_W 發表於 2013-1-20 02:02 AM
算吧,感情噶野勉强不来,我会自己慢慢填补内心的空洞同埋治愈伤痕。
作者: BenWC    時間: 2013-1-23 07:15 AM

move on
作者: 737bbz    時間: 2013-1-24 12:32 AM

感情就是這樣www.tvboxnow.com9 B' c8 W, a4 I! o) ?) _" X. R
讓時間沖淡傷口
) s$ {* p' {' d8 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。再努力好好振作~
作者: 唯美绽放    時間: 2013-1-24 06:36 PM

感情就是這樣
6 c6 t( @( j$ g4 ]; q. {5 m2 ~www.tvboxnow.com讓時間沖淡傷口
$ b, H6 S3 h3 O) y( \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。再努力好好振作~
9 W/ g1 Q. b8 S/ D) Y4 D2 p3 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。737bbz 發表於 2013-1-24 12:32 AM
最好的方法是,努力工作,天天向上,忘却一切。
作者: enjoy.mr    時間: 2013-1-25 12:00 AM

其實放手也是愛tvb now,tvbnow,bttvb2 |" H9 ^7 D8 [! ~* d: d- S
不只愛對方也愛自己TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 m9 b1 Z; m' t7 f
因為彼此又有新的機會
作者: 唯美绽放    時間: 2013-1-25 09:22 AM

其實放手也是愛
/ F. r1 B" h+ O) B: |& X7 O4 ztvb now,tvbnow,bttvb不只愛對方也愛自己+ D. F2 {  X2 h; h& T7 G( q4 Y
因為彼此又有新的機會
1 F# J* C- @) ~* \( R8 p3 z( {公仔箱論壇enjoy.mr 發表於 2013-1-25 12:00 AM
放了,也算是放了自己。
作者: ghostmaster3333    時間: 2013-1-26 12:16 PM

我的處境也和你差不多,只是她有了新戀人,支持你的做法!
作者: smilefile    時間: 2013-1-28 09:11 PM

thats a normal thing, don't worry to much and if it does get to you, you should talk to someone close whom u trust about it!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0