標題: [已回答] 訪問推廣的功勳無效? [打印本頁]

作者: flyger    時間: 2013-4-30 09:50 AM     標題: 訪問推廣的功勳無效?

http://os.tvboxnow.com/memcp.php?action=credits
) F2 A: S/ J. @: A( t! h2 k0 i$ swww.tvboxnow.com佢依度話其他人透過我自己的推廣鏈接訪問論壇我就有15功勳加,但我比咗我幾個朋友,我都係無加。
作者: blacker14tt    時間: 2013-4-30 10:12 AM

請注意:分數會每天加一次,而不是立刻加的tvb now,tvbnow,bttvb$ M6 g4 Z0 e; e5 z) Q9 g, ]
香港時間 夜晚12點

作者: flyger    時間: 2013-4-30 10:16 AM

我係前日試的,當時我有65分,然後我比咗起碼兩個朋友禁,但我今日睇,依舊仲係得65分
作者: dereklam    時間: 2013-4-30 04:22 PM

功勳 -20
作者: chan0202    時間: 2013-4-30 06:10 PM

版主可唔可幫我睇埋tvb now,tvbnow,bttvb" b) y9 v) \# J5 O
我原本有250幾分
8 _# q, H* L7 C/ I, Utvb now,tvbnow,bttvb而家少左成100分
3 m, e" w) _& `' Gtvb now,tvbnow,bttvb但係又消息扣我分tvb now,tvbnow,bttvb7 N) I- Z+ h) }" E/ f) V
而家扣分冇消息?
作者: dereklam    時間: 2013-4-30 06:15 PM

作者: chan0202    時間: 2013-4-30 06:28 PM

個論壇果時lag機 搞到我發左兩次回覆www.tvboxnow.com. \' J! T" V; i3 s& ~
咁佢真係扣兩次分
作者: chan0202    時間: 2013-4-30 10:27 PM

唉又少左分啦) m: w9 [$ ~. l4 @) c
本來191而家得番187TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) m3 u* }4 K( Q% A; s1 ?% P# u2 y
又係冇消息www.tvboxnow.com3 ~6 W- U; M, w! @) U# [* t
今次一定唔係AC777啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! u8 K: w$ h# l
又唔知邊個扣分tvb now,tvbnow,bttvb4 R! V5 b; a8 Y8 I2 K. ^
我已經睇左邊D版唔會扣分仲係咁
作者: flyger    時間: 2013-5-1 04:58 AM

功勳 -20 點www.tvboxnow.com' _; G5 C: v. C/ Y- k" ^( Y, p
dereklam 發表於 2013-4-30 04:22 PM
( _. a! z% V" g0 G2 k  R
我提到那個問題係響被扣20功勳之前的。  ]. l4 z0 U) s
我係見到過咗兩日D推廣獎勵分仲未有加,我先至自己回复賺錢的,未被扣20分之前我已經有85分了。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) J) y; A. Q# d  ]

& a) m0 v# D& Y0 z! {, \6 l* A/ Utvb now,tvbnow,bttvb
1 k8 O  {* j/ V/ l* Z0 M2 g6 L公仔箱論壇
+ N/ K! [! U' w8 A8 x0 b% ]' A* T( n# atvb now,tvbnow,bttvb另外延伸到另一個問題,果個ac777都唔知係咪變態,我100%肯定我係日韓劇版的回复都唔係D"thanks for sharing"的灌水帖,佢一樣無厘頭咁扣。今次仲要扣100分。我回覆一帖加1分,一個違規帖就要扣100分?100倍的懲罰?有無咁離譜啊?
作者: dereklam    時間: 2013-5-1 07:35 AM

9# flyger tvb now,tvbnow,bttvb0 ]6 i, H7 o$ L" H

# a- k5 L3 Y$ {; K, e( `請注意閣下的用詞,以維護論壇的和諧氣氛。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 H" x: E; g; _/ y3 }+ b: x
www.tvboxnow.com8 C  K; `5 y- A" R! X' S
問題已交待清楚,不再無謂糾纏,此帖关閉!
作者: dereklam    時間: 2013-5-1 10:07 AM

本帖最後由 dereklam 於 2013-5-1 10:22 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 R: r4 J# w8 D( s0 [& Z

@0 p9 V0 N* E! q$ utvb now,tvbnow,bttvb
flyger                                                2013-5-1 08:37 AM
# _5 P' x! U/ v7 q5 P$ eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。請問我提到的推廣的功勳無效問題幾時有解決到?我已經解釋咗我那個被扣的20分係來自我自己發帖賺返來的,唔係推廣而得的積分。未發帖前65分,發了20帖,變成85分,然後再被刪除兩個違規帖,扣20分,變返65分。推廣論壇的積分依然未加過,問題依然存在。
2 d: C$ A; ]6 Dwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com4 ~# Q# q. x! ~' Q0 t- E) E
1.推广有没有加分,由系统决定,没有別的解决方法。
; i- n, T  `* h  y, G公仔箱論壇2.你這兩天的回覆帖中,最少有10帖灌水,這是其中一部份,不再改善,再喋喋不休, 莫怪我手不留情! (每題扣 20 分)

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0