標題: [翻唱] 美女翻唱 Roar [打印本頁]

作者: jamkai    時間: 2013-11-8 03:28 PM     標題: 美女翻唱 Roar

[youtube]HYy3FOELqTw[/youtube] - G7 A5 F0 Y" f% j( y. q
www.tvboxnow.com' F) I" K" A5 j9 b2 b0 N  D3 _0 ]
給點意見啊 =)
作者: pinaroo    時間: 2013-11-8 03:38 PM

又真係美女,又唱得好.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ M2 S, V7 T6 r& c+ v# ]

0 p' ^7 U; z7 o* S: J9 p, N5 [請繼續支持本論壇.! c1 b* f( W2 _& ~5 R7 j  l% s

" n( M1 e% A  _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。努力呀.支持妳.
作者: blackpig936    時間: 2013-11-8 05:14 PM

呢 D 就真係名符其實唱歌人材啦!仲要咁靚女……www.tvboxnow.com$ u" P4 ?: W/ A

/ D8 j- E# z4 T# iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。亞邊個快 D 嚟學吓嘢啦!

作者: ~劍全~    時間: 2013-11-8 10:32 PM

美女把聲清晰響亮唱得好好,真係名符其實人靚聲甜.tvb now,tvbnow,bttvb7 T! o5 l  h6 f0 `0 ]+ {

. ], [% |+ q' O4 I4 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝 jamkai 分享!!
作者: ~劍全~    時間: 2013-11-8 10:36 PM

呢 D 就真係名符其實唱歌人材啦!仲要咁靚女……
8 O3 V9 h" W$ Q/ Vwww.tvboxnow.com0 r) C0 p8 D4 n1 _
亞邊個快 D 嚟學吓嘢啦!
) ]% D5 K4 ~; R1 W公仔箱論壇blackpig936 發表於 2013-11-8 05:14 PM
公仔箱論壇' S8 H  u4 B+ b- d( Z9 z. u. x

* f9 i; d$ u% V* n: ]公仔箱論壇
我好想知 blackpig936 喑示緊邊一位
作者: blackpig936    時間: 2013-11-8 11:13 PM

本帖最後由 blackpig936 於 2013-11-8 11:14 PM 編輯 ! w/ \& M9 O  D- z; [

" k" [- H2 d/ B0 c! q* w公仔箱論壇 5# ~劍全~ 0 r: P: O, `! l* _' M6 J
0 v+ K: c# `% n. H1 E/ k
Tips :

唱歌人材

作者: kilykilyk    時間: 2013-11-8 11:44 PM

本帖最後由 kilykilyk 於 2013-11-9 02:32 PM 編輯 公仔箱論壇! V0 Z6 Y9 x( f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# w% E2 e7 u  g6 ?0 G. u% U& s
自稱人材真係得佢一個,hahawww.tvboxnow.com) I, V0 I' w0 P; ?
樓主唔好誤會,我係回應上面blackpig,
7 n) O- T3 ]2 ]0 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 M0 G) S/ d* x  x' G; J' i6 j公仔箱論壇講番樓主首歌先,真係唱得好好,support~~~
作者: cfuwai    時間: 2013-11-9 01:20 AM

t9 x* ]5 N( E% |& |
% O! V# o) V* L0 h) Y* r$ Ewww.tvboxnow.com人歌都正呀!突然想起台灣"呀福"唱法好近.同樣好正.
& i+ ^# a+ h* ]1 y+ Qtvb now,tvbnow,bttvb
7 Y1 ^$ z& D3 k3 U2 m( |1 O" p不過唱歌係人都可以唱,不是靚仔靚女先得.
作者: kitgorgor    時間: 2013-11-9 02:57 AM

樓住聲線好靚,聽得好舒服,不過演繹同歌詞要表達有點出入。i want to hear to roar with some want conviction near the end..overall nice cover..add oil (^.^)
作者: jamkai    時間: 2013-11-9 11:20 AM

9# kitgorgor tvb now,tvbnow,bttvb' x& p- Q3 v# k% E6 B3 q
多謝你的留言~~~=)我們會繼續努力的 XD
作者: jamkai    時間: 2013-11-9 11:20 AM

2# pinaroo
" n8 _) I' \' q0 R0 k7 wtvb now,tvbnow,bttvb多謝啊 版主 =)
作者: jamkai    時間: 2013-11-9 11:21 AM

3# blackpig936 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ m! b" |& u" {
我們只是業餘玩玩的而已 =)
8 ~2 Q, j. k& x' B) G2 x  UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。會繼續加油的~~~多謝你的評語啊!!!! XD
作者: la..lala^0^    時間: 2013-11-10 12:44 PM

我都回應下pig pig 樓主唔好誤會 ;" 應該唔係我掛。。。 我冇認人才wor” 0.0...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& e5 m) C" D* h" `, O$ h

# C9 Y/ G4 h. [7 Z% w& k9 c4 [好啦 樓主你睇哩度啦 :www.tvboxnow.com; `0 O( N+ k; \& b! ]
2 I6 T+ v. t" F+ l5 F: ]
真系 人靚聲甜,冇得彈。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& `+ \) E4 u! l, K( q) l/ x
製作又用心~~
0 r6 y6 ?5 ]) j  T3 C唔俾like 你都對唔住我自己。tvb now,tvbnow,bttvb: n- L: R/ P: \0 n
XD;
作者: jamkai    時間: 2013-11-10 03:06 PM

13# la..lala^0^ 多謝樓主!!!我們會繼續努力在加油的!!!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0