標題: 潘家顯其實系唔系潘永年親生既呢? [打印本頁]

作者: lifido9999    時間: 2014-3-24 05:02 PM     標題: 潘家顯其實系唔系潘永年親生既呢?

潘家顯其實系唔系潘永年親生既呢? 潘家顯真系蔣志仁個仔, 定系利用佢既呢?
/ N# i, n( N" i, Y  s2 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) p# @; _3 _3 C6 S1 ]" \' q

作者: waiwai841    時間: 2014-3-24 05:03 PM

hello
作者: mojoe    時間: 2014-3-25 01:34 AM

I think he is the son of 潘永年
作者: dt12    時間: 2014-3-25 07:48 AM

yes...for sure...
作者: SmartP    時間: 2014-3-25 09:46 AM

系,不過可能并不系大婆所生,而系陪嫁妹方綺紅所生。
作者: 大文細佬    時間: 2014-3-26 08:20 AM

潘家顯其實系唔系潘永年親生既呢? 潘家顯真系蔣志仁個仔, 定系利用佢既呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- J4 l- g& H8 J6 I6 i3 X$ a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 m, \# j2 H" _
tvb now,tvbnow,bttvb) P% T, a. |, B& n3 x; q7 Y; L: \
lifido9999 發表於 2014-3-24 05:02 PM
) R- K0 @; C% I% ^( f7 ]

% G- k% E) X4 q& L% a5 y6 d" uwww.tvboxnow.com潘家顯一定系潘永年個仔喇, 潘永年同佢老婆個陪嫁女搞埋一齊, 有咗佢, 封建原因要仔唔要乸囉, 反而我估冰冰會系蔣志仁個女就真!
作者: bigheadmanken    時間: 2014-3-26 09:27 AM

I think he is but we have to wait till the end to know!!!
作者: molaytau    時間: 2014-3-26 01:04 PM

我覺得係潘永年個仔, 不過肯定吾係蔣志仁個仔,  嗰個蔣志仁一見綺紅死左就即刻同家顯講自己先係佢老豆, 又吾一早講, 等綺紅死左, 死無對證先講, 仲吾係流ge...
作者: evaloo    時間: 2014-3-27 12:52 AM

The answer is "YES" from today 28集!
作者: iloveuboys    時間: 2014-3-27 01:45 PM

作者: 留美博士    時間: 2014-3-31 12:43 AM

潘家顯是潘永年親生,但不是潘永年的元配生而是元配的陪嫁女方綺紅生的,而蔣志仁只是利用潘家顯而已,兩人並無血緣,反而冰冰才是蔣志仁的親生女兒
作者: cottoncandy    時間: 2014-3-31 02:13 AM

肯定係啦

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0