標題: 覺唔覺得有耳喱民越來越悶...? [打印本頁]

作者: nitz    時間: 2008-3-18 09:37 AM     標題: 覺唔覺得有耳喱民越來越悶...?

最近已經無聽喇+ V; v+ N( [" Q, f1 O
不過見仲有人dlwww.tvboxnow.com. y' C( T) U# f! k( }/ V1 j
所以先keep住post
' e6 D: q' m7 Q- k, \我覺得近排真係悶左好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 `7 r* C8 f& a
最憎大野先生環節
% ]. O! F# u( Cwww.tvboxnow.com覺得呀喱成日都懶係料事如神咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' i* f( S6 C- W
哩part悶爆....
作者: b_lyh    時間: 2008-3-18 09:52 AM

冇乜點聽有耳喱民
2 z/ z" k: T- t& Q呀喱代晴朗果排搞到成個節目都差曬 我覺得
作者: nitz    時間: 2008-3-18 09:59 AM

係ga
7 i! K5 y" d3 R/ k; aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢講野成日都懶快咁
! ?( c* O( E& s8 J- H# P. H3 s5 w+ O公仔箱論壇聽到"炆"呀
作者: evawang    時間: 2008-3-18 10:06 AM

有耳哩民真系越来越无o野听
( L5 L: {$ t7 U. _) Ktvb now,tvbnow,bttvb特别星期四变左不能说的秘密,好闷
作者: 8955    時間: 2008-3-18 10:57 AM

其實由"空中哩民"轉做"有耳哩民"已經開始放棄
作者: jeremy1023    時間: 2008-3-18 12:17 PM

我通常都唔聽最後o個part
作者: tempersitu    時間: 2008-3-18 12:26 PM

我都唔听嘅,不过大嘢先生有时同细嘢嘅宣传声带就几搞笑嘅.个节目就嘛嘛地了
作者: janleung    時間: 2008-3-18 12:43 PM

年頭開始成日都有人放大假,個節目系開始有啲差,但有時都幾好嘅,KEEP住POST啦,至於大野先生,系人都知系PA選好案例講咗DD比佢知,佢開解下人或者比下意見咁啫,我又覺得OK o窩
8 w0 ?. L8 X# Y( b# TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) t3 \, `! P2 K: i" K5 B[ 本帖最後由 janleung 於 2008-3-18 12:46 PM 編輯 ]
作者: ronnie328    時間: 2008-3-18 12:47 PM

点讲咧,系就系闷左嘅,本人都唔系太钟意听大野先生,其实只系距前两PART稳野黎做变闷左,丧DO男就够搞笑,不能的秘密真系不如以前嘅名人怪谈,不过我反而想讲下架势堂,平均都还可以,只系讲几钱戏飞有D闷,同埋我最闷的就系少年吃食个度,(虽然一个月先一次),因为三个嘉宾有其中两个听众可以互动,云海就大家都钟意听,少年食神得一个距系度系甘讲,得个听字,听一个钟好闷
& C1 p/ _2 a9 j1 ]( w. Y$ V' t公仔箱論壇* S0 i/ e9 ~: T! A7 |
作者: howard825    時間: 2008-3-18 12:53 PM

之前就系因為喪do男而聽的,覺得好好笑,宜家真系幾悶
1 I2 g& Y& c4 P8 n+ e5 u公仔箱論壇我都一個星期聽一日節目咁多,大野先生的深情....饒了我吧,我基本都唔聽
作者: nitz    時間: 2008-3-18 01:14 PM

原帖由 ronnie328 於 2008-3-18 12:47 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb& _, `" n% H) K
点讲咧,系就系闷左嘅,本人都唔系太钟意听大野先生,其实只系距前两PART稳野黎做变闷左,丧DO男就够搞笑,不能的秘密真系不如以前嘅名人怪谈,不过我反而想讲下架势堂,平均都还可以,只系讲几钱戏飞有D闷,同埋我最闷的就系 ...
$ U3 `3 f9 S2 ~3 M/ M. J, Dwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com% d/ d. @3 u( U* D# o' R
icicwww.tvboxnow.com- E/ b" N3 E6 V
架勢堂我覺得最悶係塔羅joyce
, A; Z/ ^8 {- x8 z% e# i: qwww.tvboxnow.com成part比佢拖低晒
# }4 S8 u* e: l就算係同類型o既野www.tvboxnow.com& a$ s* \+ Z7 e" T$ x
我相信神婆ray黎做一定無咁悶lor
作者: nicola    時間: 2008-3-18 05:15 PM

有耳哩民真系越来越无o野听tvb now,tvbnow,bttvb1 \3 {" K0 k: [$ y$ [
8?#f-y+R/_8cTVBNOW 論壇
作者: trancelau    時間: 2008-3-18 06:03 PM

恩恩``我系廣州人嚟噶```
4 x* q5 W( p/ w0 h$ S3 }+ T* I晚晚都要聽住903訓覺噶```
+ ~! i9 `1 Z$ {2 ^4 J哩排越來越快訓著```TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ d; R- y- ]3 y& i1 C9 ]
因為有耳哩排實在太悶啦```' w9 O, l# o; e7 ]
發仔仲好聽過距````
3 g. x/ D# Q8 S3 I) L# d4 ^) R
$ |5 C, l2 P& ]- f" D$ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。始終都系晴朗好```
作者: wing1990    時間: 2008-3-18 07:22 PM

係..www.tvboxnow.com  A( ^7 U* O2 d* }3 K# `! v4 h) ]
不過我想聽佢新個環節..介紹工..公仔箱論壇6 I7 {: k1 D* _) P5 y0 F7 L
可以知道人地有幾辛苦
作者: windlai    時間: 2008-3-18 08:24 PM

Part4一向唔聽
作者: ronnie328    時間: 2008-3-19 12:18 AM

原帖由 nitz 於 2008-3-18 01:14 PM 發表
6 t  W* _0 B/ F4 D
, @6 I8 w! @2 J- w) U" o/ U公仔箱論壇
2 |1 o  s7 o- E8 U/ Micic! ~1 J( l8 y3 ]6 Y8 r+ R% C1 Y
架勢堂我覺得最悶係塔羅joyce
* ^. U3 b) [4 e$ P" n成part比佢拖低晒
6 r6 L( E: U( U7 V+ w( y" c  y' |2 r公仔箱論壇就算係同類型o既野
: j$ ?5 Z! c: q( B; C! `$ T$ U" V公仔箱論壇我相信神婆ray黎做一定無咁悶lor
- ~; P" e; Q5 a; V( J$ xwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com$ p9 v$ S  b" G$ A- r5 z
www.tvboxnow.com% {7 ^9 z, J' S* w8 w5 p8 B7 h

& Z; W. @# a6 s5 h4 ^; h- E我就始终觉得少年食神闷爆,强烈希望距换人,仲有唔记得讲好想距玩番耳王十四一心,仲问下NITZ,神婆ray系乜水,呢个我就真系唔知了
作者: asksky123    時間: 2008-3-19 12:36 AM     標題: 回復 #1 nitz 的帖子

那個大野先生環節...聽過一次後已經未試過聽哂呢個環節... 抽咩牌...多鬼餘....佢 or (三個主持人一齊) 不如直接同個當事人講佢 or 佢地既意見啦 - -1 G) }; P/ J2 i( D% Y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* h% o: ~2 n, l% W; e2 L! v# G" j
前面既環節...就真係普通左,家下唔多好笑....
作者: fanny5656    時間: 2008-3-19 01:57 AM

我覺得大野先生同成個節目的tone都唔同...怪怪的...www.tvboxnow.com0 U+ n8 ~- W* f2 S, @
...不能說的秘密又係怪怪的...
* t: D- l: w' d2 {" z0 g' t公仔箱論壇以前的名人怪談好聽好多...
7 ~+ c" F  d: W  r! T6 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 x. {, b2 X2 b% o# W( z
同埋...塔羅joyce的確係名人堂中較弱個o個...5 Z# F7 S# Y% o% X: {
最近無玩咁多遊戲...我覺得好好多...
- w* E/ L, x3 `7 H6 l8 _) H3 D唔會樣樣野都無時間...到喉唔到肺...
作者: simonq    時間: 2008-3-19 02:33 AM

原帖由 trancelau 於 2008-3-18 06:03 PM 發表 7 G8 u) j% t" s
恩恩``我系廣州人嚟噶```  d( z, ?3 ]# u, a
晚晚都要聽住903訓覺噶```
" H  p3 q) \  c8 M" K/ Ctvb now,tvbnow,bttvb哩排越來越快訓著```/ J; i/ W  D7 Y$ C
因為有耳哩排實在太悶啦```
, b' t) h# h; Y: ]1 {: l8 |公仔箱論壇發仔仲好聽過距````" N$ Q# r1 ?  w5 ]' Q+ ^3 u
公仔箱論壇6 e) x  e+ ^  O  O5 E) W7 G$ S
始終都系晴朗好```
. C' ~4 r- _6 [, ^2 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% k: O3 P2 P6 ]" v: h- k6 U* d公仔箱論壇$ W; J" c& a) R6 X
点解你系广州会听得到903既?在线听吴系慢到晕低既咩?
! e. k( O( D. ^8 O- b0 _公仔箱論壇我好想听live啊,教教我啊!
作者: idwing    時間: 2008-3-19 07:30 AM

yea yea~ so sad... usually i'll listen to thursday... but nwo.. sigh..
作者: faster388    時間: 2008-3-19 09:19 AM

i think still okla..maybe they change their style of show..200% support!!!
作者: ronnie328    時間: 2008-3-19 11:09 AM

原帖由 simonq 於 2008-3-19 02:33 AM 發表
4 x" m4 Z+ Z$ J) E( P3 P+ W公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 q- s8 p3 v: d; g
+ Q# h. T5 Z+ w: R

% V) K; T5 ]) Y- c点解你系广州会听得到903既?在线听吴系慢到晕低既咩?
- n' o/ R) a' b4 {+ ]9 O) _. i我好想听live啊,教教我啊!
  Q# T- z: |6 R8 s9 |% ?. vwww.tvboxnow.com% M: \$ @, [& t& a. ^+ h
www.tvboxnow.com& U% |: ~) r% T- d
下载一个软件叫电视蚂蚁,里面就有商台听了,一D都唔会卡
作者: nitz    時間: 2008-3-19 03:27 PM

原帖由 ronnie328 於 2008-3-19 12:18 AM 發表
: P, ?6 c( M' N& A& a$ c; u  JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* L- S: i$ T% T+ s/ ~

/ J, p. X! v- c4 R. N* ~公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ]0 y5 t5 V2 D+ c- h' M- w
www.tvboxnow.com! U+ a" x! v" X- @9 T: h$ ?. j0 }
我就始终觉得少年食神闷爆,强烈希望距换人,仲有唔记得讲好想距玩番耳王十四一心,仲问下NITZ,神婆ray系乜水,呢个我就真系唔知了
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) {5 [' ]: F0 @) c; ]" d1 Z
神婆ray之前都有上去架勢堂ga5 H$ x9 G4 q. _" D/ G1 d( e4 x$ F
都有幫水儀占卜過: F; t1 P% c8 W
架勢堂呢個名都好似係佢改ga
作者: ronnie328    時間: 2008-3-19 10:09 PM

哦,我醒起了,好似系有甘一回事,唔该晒
作者: trancelau    時間: 2008-3-19 10:33 PM

原帖由 simonq 於 2008-3-19 02:33 AM 發表
2 Q6 P! K# K) ^: \- f1 |' U公仔箱論壇
% Z# L8 M+ `1 O5 L* t3 w5 Y
, i0 w0 M0 [; h% cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% ]1 `4 F0 J0 k 点解你系广州会听得到903既?在线听吴系慢到晕低既咩?
3 r8 ?/ f  |& t( o, Q) s* [9 T7 Xwww.tvboxnow.com 我好想听live啊,教教我啊!
) T5 j  g& O" {! \( W. g' r
tvb now,tvbnow,bttvb0 z5 y0 ]+ r+ \. \

+ Y+ l. r2 k4 R( |6 g$ Q8 j公仔箱論壇你上網搜索[TVAnts]就得噶啦```4大電臺都有得聽噶```一D都唔占內存又唔卡
作者: m012    時間: 2008-3-20 12:54 AM

我都唔聽好耐囉 我而家多數聽uonlive深宵直播室都唔錯啦:onion18: 大家可以試試嗾:onion05: http://www.uonlive.com/program/NPI
作者: siu_ming910    時間: 2008-3-20 12:32 PM

大野先生悶死.
作者: akula    時間: 2008-3-20 09:39 PM

已经放弃有耳哩民喇~~
/ e0 h. @7 t2 O# s* Htvb now,tvbnow,bttvb架势堂都无以前甘好听~~9 U) N2 }' j- R$ j$ A
衣家好想三姑快D返黎姐!!
作者: elttil    時間: 2008-3-20 09:45 PM

i dont think so
作者: nitz    時間: 2008-3-20 09:47 PM

原帖由 akula 於 2008-3-20 09:39 PM 發表
% d5 O9 Z2 V9 J  e5 R( r已经放弃有耳哩民喇~~tvb now,tvbnow,bttvb+ [/ {" M. V' ?6 Q0 Q9 ^
架势堂都无以前甘好听~~
9 N# ~) F7 u, t- `! j4 t公仔箱論壇衣家好想三姑快D返黎姐!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 @" H, r% `, s4 ~5 z
haha# a$ F% b/ O9 O& c! H( M
三姑唔憂做
  g6 @# C# n$ ]1 A0 U2 f" n要湊女...
作者: fanny5656    時間: 2008-3-21 01:44 AM

原帖由 akula 於 2008-3-20 09:39 PM 發表
; j! B$ H% W6 h  ^* S/ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。已经放弃有耳哩民喇~~
7 q# q" i$ K+ b7 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。架势堂都无以前甘好听~~
5 F( @8 K" h' d- hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。衣家好想三姑快D返黎姐!!
- |! Q- Q' Y4 R# [/ N/ A& l
; x& k" V. I  a9 r# _公仔箱論壇好miss三姑...
作者: shawndeng    時間: 2008-3-21 03:11 AM

我反而覺得有時臨睡前響床到聽大野先生幾舒服同relax~~% o% e9 q- A7 B# |9 o
有冇人同意呀???
, p( }0 h" X( E4 q. L3 b公仔箱論壇
# C6 s, E& }+ Z- d" P公仔箱論壇[ 本帖最後由 shawndeng 於 2008-3-21 03:14 AM 編輯 ]
作者: elttil    時間: 2008-3-21 11:04 AM

#33www.tvboxnow.com) z/ Y- j" k& _% x
i agree with you
作者: lecorbusier    時間: 2008-3-22 10:04 AM

我都唔聽 part 4 好悶
作者: tvbago    時間: 2008-3-22 11:06 PM

大野先生係第四part,次次都唔聽...
作者: annieng268    時間: 2008-3-23 09:29 PM

I still listen 有耳哩民 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- v. {$ j+ b9 A
but I don't listen 架势堂 now.
+ G2 r! O& f3 C5 H2 \. c
I miss 三姑.
作者: keroro-1972    時間: 2008-3-24 09:39 PM

其實依家連架勢堂都係有dl冇聽咁濟,森美移動亦大不如前但依然叫做有聽:019:
作者: 265    時間: 2008-3-26 02:43 PM

永遠十卜leo同阿非
作者: lapchan    時間: 2008-3-27 11:33 AM

已经没听有耳喱民啦~~好似Leo本身都唔多中意阿喱,阿喱同Leo&阿菲唔多夹!
4 R, x2 j4 r  c3 g. K2 r最中意听森美移动,但系依家没左幻想剧,没以前甘好听!
作者: kirosrkr    時間: 2008-3-28 12:25 PM

我都唔明點解阿喱可以做晴朗。。
作者: nitz    時間: 2008-3-31 10:46 AM

原帖由 kirosrkr 於 2008-3-28 12:25 PM 發表
7 t0 k1 r( ]) |% a/ U8 @2 R我都唔明點解阿喱可以做晴朗。。
# v' W4 y( D& vtvb now,tvbnow,bttvb大學生掛...
作者: hawkss    時間: 2008-3-31 09:23 PM

原帖由 nitz 於 2008-3-31 10:46 AM 發表
$ F8 }6 c" V5 p, T+ Z, bwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 u- ]! _, \, g6 P
大學生掛...
! v) ]9 q& V  N  Y: Y1 M* Pwww.tvboxnow.com1 h8 }$ v* g' u
但肥谷做得好好多
' Y9 D% O4 f  E9 N0 |) y6 m公仔箱論壇有時我什至想林狗ng好返尼...
作者: nitz    時間: 2008-4-3 01:02 PM

咁又唔好... 肥谷+迪血+jan先正呀
作者: あ百分百ほ    時間: 2008-4-6 09:09 PM

刚刚出的时候有听了两个星期.之后就觉得唔好听了..到现在一直都没有听..

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0