標題: bt 99% 就停左啦!! [打印本頁]

作者: ccssw    時間: 2008-3-27 10:30 PM     標題: bt 99% 就停左啦!!

請問各位高手,點解我間中 down99% 就停左唔行呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! z: X- Y8 [- [8 K6 @
8 O; e  q( S8 v0 d  K, D
是否粒種有問題,定係bt~setting有問題呢?tvb now,tvbnow,bttvb+ u* _$ z' o* R2 @% @! p

& n! a- C( J7 y0 m: x& h7 a& J. Wtvb now,tvbnow,bttvb請各位高手指點下啦!      
. S5 p  k2 F" j公仔箱論壇
6 B/ o6 B0 r" c0 x/ ntvb now,tvbnow,bttvb唔該曬!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, W% v; h; _9 U

+ Q' K& s" b3 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。       
作者: jb3721    時間: 2008-3-28 03:03 PM

上載种子‧果個朋友,會開到個粒种。99% 就停一停先。借同你一齊做上載}如果唔係甘。人人下完就關機,發种人24小時冇得停,通常一兩日就會開反晒,因為有好多個。99%在等,到時下載會好快。不過吾係燒碟,要睇都睇到*拖曳文件到。播放器□、要燒碟◎改副當名就可以:onion14:或你又停一停,過幾日一開反就有100%
作者: ccssw    時間: 2008-3-28 09:01 PM     標題: 回復 #2 jb3721 的帖子

原來如此!www.tvboxnow.com8 v0 F4 S7 v4 R" `2 f/ p4 I
多謝高手解答呀!公仔箱論壇0 F% \8 X4 X: G% w
完全明白!' y, B! k/ d- C  p" @1 p& c) y2 ~

- l5 y/ k8 \9 T: F6 x[ 本帖最後由 ccssw 於 2008-5-8 09:01 AM 編輯 ]
作者: ivenyuk    時間: 2008-4-30 11:36 AM

完全明白
作者: lok222444    時間: 2008-5-23 09:55 PM

明白晒thank you
作者: TUDONGDONG    時間: 2008-5-31 05:49 PM

原来如此,我以前也出现过,我以为种子有问题呢!谢谢
作者: towyh    時間: 2008-5-31 09:13 PM

我也常遇到这种情况,谢指点
作者: !!@cici@!!    時間: 2008-5-31 10:42 PM

oh.. it always happen to me,usually i delete the file ga la..' \' B! D7 [; {. q; X5 c; S$ {
now i know la..www.tvboxnow.com4 c$ U) `# H: X/ V
hehe
  ^1 t5 W, H2 Z. N7 c" ?& Xthanksssssssssssssssss
作者: one30cat    時間: 2008-6-11 03:53 AM

點樣改個副當名? Thank you
作者: oldbb    時間: 2008-7-2 05:49 PM

Thanks
作者: dicksonkhan    時間: 2008-7-2 07:41 PM

oh!like that de!i know liao!thankx alot baby!
作者: cynskkhk    時間: 2008-7-4 12:53 PM

但我等o左好多日, 個種子都無反應.............我就係98%停o左:onion03: :019: :019:
作者: aiyayadigdog    時間: 2008-7-5 04:22 PM

原帖由 cynskkhk 於 2008-7-4 12:53 PM 發表
6 n0 n8 F9 {1 n* @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我等o左好多日, 個種子都無反應.............我就係98%停o左:onion03: :019: :019:
8 G8 [! R4 T5 N& Y) otvb now,tvbnow,bttvb我都係呀﹐等左一星期都無變到﹐應該點好﹐唔該有無人可以幫幫手呀
作者: Giantkong    時間: 2008-7-16 09:09 PM

我都係 download 到 99% 就停咗 ! www.tvboxnow.com( v8 W# f4 u9 K. y8 r
幾日都無反應 !
. O- H7 R5 |& KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲以為種子有問題 !
作者: MMZ724    時間: 2008-7-16 11:15 PM

原来是甘,我衣家一直都是99%咯,好慢啊
作者: tb054972    時間: 2008-7-18 01:38 AM

多謝指點,不然還以為出了甚麼問題

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0