標題: 都係覺得以前D港產片好睇好多 [打印本頁]

作者: kalalee335    時間: 2014-11-28 05:37 PM     標題: 都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 06:20 PM

我都想睇番呀www.tvboxnow.com5 Z$ y4 ]: t8 Q- y
請問邊度有得睇?
作者: kalalee335    時間: 2014-11-28 07:31 PM

我都想睇番呀
* m5 C: T9 H$ r! z# P+ o, fwww.tvboxnow.com請問邊度有得睇?
% k5 k8 f& t' g" H2 G! x5 t; m熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
- l' \/ N. V  B* DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 08:28 PM

% N% y3 `9 A0 Y" [0 @9 f& m公仔箱論壇我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
& e0 Q2 m* a3 K0 l8 D/ kwww.tvboxnow.comkalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
公仔箱論壇& b$ a, D  L0 j, x$ C$ K: W

2 r2 o% z: i, X2 o9 A2 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
作者: liljon852    時間: 2014-11-28 09:09 PM

( M9 Q' r& ~6 [* [0 B9 x; ttvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com* e6 D" J+ K5 z7 P
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
( x' ]1 d- }& Z& U4 s熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
公仔箱論壇0 @) i$ A( J9 f: `
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲' @3 E1 |" x1 b2 l
你就咁上網睇睇唔到架
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 09:46 PM

; t3 g7 }0 u' s
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
# l6 a9 }* j9 ^7 f% t8 M你就咁上網睇睇唔到架
5 t# K. Q) b' htvb now,tvbnow,bttvbliljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
+ C9 a# {3 O7 t0 O* y公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb, k" p' Y& \, G& `$ ]2 [, e
原來係咁@@tvb now,tvbnow,bttvb' {3 _$ P: V% E# Z2 q/ s' ]
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
作者: liljon852    時間: 2014-11-28 10:06 PM

) `8 S+ a$ \# c, h: {www.tvboxnow.com
: q- Q2 |8 _1 c2 c& t$ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來係咁@@tvb now,tvbnow,bttvb& u8 L0 z7 V& m5 p  Q; @, p
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
" m# B; V$ Q* _熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
$ G' U" s% |; s) tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
: [; S( z+ {! T* t2 `' n+ k) ?公仔箱論壇而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 10:19 PM

+ \1 _: F* |- D$ C2 j# sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
9 w4 P3 c* s/ M6 L  P5 P公仔箱論壇而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
$ J' `5 t  W; [' D& }* }3 O8 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. k2 Z/ A$ l4 i  t: C* l; U( K
% t0 w1 t/ o6 `
比你講到我都好想買部letv......
作者: lps3a    時間: 2015-1-24 02:05 AM

咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
作者: chy25    時間: 2015-1-24 02:36 AM

E家d唔叫港產片嚕
作者: 馬些路    時間: 2015-2-21 11:34 AM

作者: kingsleyyu    時間: 2015-2-25 02:32 PM

咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變tvb now,tvbnow,bttvb# n% O+ u' ?8 f6 |" p
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
# k. g; I3 _9 t+ D  T$ w
6 a& [  h! ^( Z
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...www.tvboxnow.com0 ?+ D' `2 Q2 M6 P, F
我覺得...
作者: panan    時間: 2015-3-18 06:19 PM

890年代的港片就是好
作者: yuen198388    時間: 2015-3-25 08:09 PM

係~最懷念張國榮既戲~
作者: bey~ond    時間: 2015-5-8 07:22 PM

时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。
作者: kidhitomi    時間: 2015-5-8 07:42 PM

中港合作,点会有好戏。
作者: 六少    時間: 2015-5-14 09:26 PM

而家好多港產片好虎頭蛇尾~無咗以前D水準
作者: panan    時間: 2015-5-17 06:35 PM

怀念8.90年代的真正港片
作者: yong39316852    時間: 2015-6-3 06:24 PM

认同,以前的港产片才是经典,现在的~~不是那个味了
作者: perdana2015    時間: 2015-6-4 01:19 AM

我就觉92好睇多D哦
作者: amiyang316    時間: 2015-6-4 05:06 PM

现在都在卖肉啊~~~~~~~~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0