標題: [翻唱] ------------------------------- [打印本頁]

作者: Genicle    時間: 2015-1-5 11:38 AM     標題: -------------------------------

7 z: B" \% V+ g, {tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb" O, |* e; Y0 E( X+ E
[attach]3013619[/attach]
作者: pinaroo    時間: 2015-1-5 03:24 PM

本帖最後由 pinaroo 於 2015-1-5 03:34 PM 編輯 www.tvboxnow.com: k' D/ M, b# v% Q7 L! s
www.tvboxnow.com. e0 R# v; _. L

鼻音重, 但我唔會改

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 C& P2 c: M4 |0 Q$ N( F6 {! e

講得好.我好欣賞 呢句

我有我風

0 g: y% R6 W8 P) p1 s

我咁講係有原因,我都俾歌王咁話我.

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 J4 ]5 x; u# @: `

今次好特別.我楂主意加妳精華.

www.tvboxnow.com1 T* x: D; `  |9 d& O2 S% y: h) \

同唱歌無關,因為妳講出我心聲.

, y  |8 g0 y% W! z" I4 P( y

我只係覺得咬字可以清啲.其他無問題.

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; {' S! i% H# f$ U% q, m* i2 w

有 feel,好好聽.

- H6 D  s% P: R/ I: l

多謝妳的分享.

: ^7 {, N6 n* S2 jwww.tvboxnow.com

請支持本論壇.

www.tvboxnow.com  Z: @- k# v. d) ^" O' m1 m) E

努力呀.支持妳.

r; m# u  C- P8 V% `8 B

係一樣 小問題.我地希望 在帖內 重寫多次 歌手名 歌名.

- H3 q! Z2 h/ D

但妳新 唔清楚,唔係妳嘅錯.P 版主 幫妳 搞番掂.

作者: Genicle    時間: 2015-1-5 10:04 PM

7 \% Y$ S; _$ O9 l1 Qwww.tvboxnow.com講得好.我好欣賞 呢句
1 y2 t# ?7 X1 \2 G% _" gtvb now,tvbnow,bttvb我咁講係有原因,我都俾歌王咁話我.
, |9 |( y4 S3 X& W& Q) p7 |2 Jtvb now,tvbnow,bttvb今次好特別.我楂主意加妳精華.
3 C3 d  C  Y: `7 o1 V: ttvb now,tvbnow,bttvb同唱歌無關,因為妳講出我心聲.www.tvboxnow.com' }2 T; G2 P# }* l! v
我只係覺得咬字可以清啲.其他無問題.
6 g& v2 K3 w8 L1 _. |* E, C, FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有 feel,好好聽.公仔箱論壇4 `9 M) q: d! o
多謝妳的分享.
, q7 C6 F3 M: z' [2 H' r; Z" u請支持本論壇.www.tvboxnow.com3 u: b# k: m& W9 P/ y2 D5 e5 Y' n
努力呀. ...
* f8 V4 X* F9 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pinaroo 發表於 2015-1-5 03:24 PM
' P- J8 b3 J, Q! y0 ~
tvb now,tvbnow,bttvb0 }. M* n# q# S- v$ y! U
係喎. 唔該P版主
0 h% x% d4 a6 r' D我又唔記得左要加返歌手and歌名o係帖入面, 我真係要緊記先得喇~~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Q  ~! e7 q$ ]* |1 T' F' y3 ?

* e7 u8 c6 P; v1 s( _& W7 U! @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成日都有人話我鼻音重, 叫我改....
& c* ?# J" K0 n. a公仔箱論壇改咩呢....我連講野都有鼻音....唔通我要重新學講野....公仔箱論壇* c; D) R/ b  {* p9 }
唱歌o既野....我真係覺得隨心就好, 鐘意點唱就點唱

作者: ~劍全~    時間: 2015-1-5 10:32 PM

Genicle 唱得好投入又夠放.公仔箱論壇* v* F" ?- q- f2 f) t; ^! f
公仔箱論壇9 b, i1 W- C. D& o9 E; y
我係鼻音重, 但我唔會改~~
% t" p3 U3 {& @4 Z公仔箱論壇我有我風格~~
tvb now,tvbnow,bttvb; }; w) `7 T+ v/ x+ k9 y2 {
唱歌真係需要有個人風格,我覺得妳已經做到.
4 ?2 s; O" ^" X: w+ S4 q( Xwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 f; f; F; x- L  s2 H/ I/ v
期待妳下個作品!!
作者: patsypatpat    時間: 2015-1-6 01:49 AM

我完全唔會留意到Gen既鼻音… 都聽左甘年啦...
0 t! r6 j4 z+ N, X+ otvb now,tvbnow,bttvb如果你刻意改一定會好唔自然,好奇怪..., m( |; E; u9 ^: J. g; g
而家已經好好, 你既聲線有型又帶性感, 我鍾意!
$ a) f# K! F% z% B0 x; K公仔箱論壇唱得好好哩首… 支持Gen!
作者: kilykilyk    時間: 2015-1-12 01:08 AM

咁都鼻音重??唔多覺喎.....公仔箱論壇1 S, g0 n  O  x0 ]
gen聲音真好好聽,低音是強項,高音通透,音色又靚,是我很喜歡的聲音,唱得好正~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0