標題: 逃避 [打印本頁]

作者: 多事啦    時間: 2008-8-18 02:08 AM     標題: 逃避

你的出現差不多又一個月了* m9 `1 _% R" C
心~~不知如何做好公仔箱論壇" W7 X  Q% ?  q+ e6 j4 L0 B! b; X. ^
只想你努力工作www.tvboxnow.com. c: D/ x$ l! @/ F" X5 A( F, p
但你不停的要求和我見面
8 F) Q, P) ~) x( I0 Q( `對不起www.tvboxnow.com# i! ~* p, c* F% N
我一直逃避你的要求
' d- q$ y/ c* q9 U- P公仔箱論壇我需要時間..需要觀察你的表現- o- j$ I% {4 ^& w6 _/ y

* y* K. L' E7 \1 F' z* b. e9 Q4 Q+ }" O公仔箱論壇三年幾前認識你開始...發生了很多事tvb now,tvbnow,bttvb9 }3 ^% O, V& O( e& [
一切都過去了....請不要說負我太多
& |3 Z( o  K8 o) u; j- ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。看你現在的成績..我為你而高興TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Z% }* l+ w9 |2 I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% d- |) A: Z/ \$ Y
你說...你今天的成績是因為我
/ O0 x3 I2 j) v7 j) h2 Rwww.tvboxnow.com因為你想和我一起..所以努力工作www.tvboxnow.com( `2 `2 G2 R& G* H8 G
這樣..你就努力吧
作者: yumiko123456    時間: 2008-8-18 03:46 AM     標題: 回應 多事啦 第 1 篇文章

不應逃避~~俾機會人o地吧  同人見下面啦~~另一個美好天空將會為妳打開!   去馬!  
作者: 多事啦    時間: 2008-8-18 11:30 PM

原帖由 yumiko123456 於 2008-8-18 03:46 AM 發表 # `$ f4 c/ ]7 P' {. }
不應逃避~~俾機會人o地吧  同人見下面啦~~另一個美好天空將會為妳打開!   去馬!  
) N$ R: K& a" ?% ?& E4 ttvb now,tvbnow,bttvb
( t2 U0 k2 o$ L2 w# C唔得呀...我需要時間觀察佢
% h/ ?/ o- P/ G* S0 h% ?& _公仔箱論壇而家無見佢..反而佢同我講讀緊書....因為我無見佢..佢多左時間
* Y  A& `0 m7 C% S7 t8 _tvb now,tvbnow,bttvb
+ j. G7 M8 n( I2 H3 V  E* K公仔箱論壇咪好咁.....美好天空不是現在 www.tvboxnow.com! I- o; W! s. t: P' D

- E1 Y' D. [* L# t, awww.tvboxnow.com如果他真的想和我一起..一定會等
作者: 123yeah    時間: 2008-8-19 12:14 PM

呵呵~~找到一个值得佢努力的女仔,好凳佢开心
作者: t3119088    時間: 2008-9-3 11:08 AM     標題: 回應 多事啦 第 1 篇文章

領悟了!!開心也是要過日子,不開心也是一樣要過日子
作者: 多事啦    時間: 2008-9-4 05:28 PM

原帖由 123yeah 於 2008-8-19 12:14 PM 發表 . l6 I. c( v) a/ @. U
呵呵~~找到一个值得佢努力的女仔,好凳佢开心
* y7 U/ i# r9 q. I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 I: y9 j, H3 ]& x& B
佢要去讀書...我放棄左佢
作者: 多事啦    時間: 2008-9-4 05:35 PM

原帖由 t3119088 於 2008-9-3 11:08 AM 發表
$ X5 ]8 b9 W) L0 m$ x5 d領悟了!!開心也是要過日子,不開心也是一樣要過日子
www.tvboxnow.com% p  B* n/ k6 x; @+ f' M( P) y  `
tvb now,tvbnow,bttvb3 O/ x" c" `* i9 b& {
我知...逃避..放棄
作者: aupo    時間: 2008-9-7 09:41 PM

每個人都會因一點過去的事選擇逃避,當想通已經覺得遲延了!
作者: 多事啦    時間: 2008-9-7 11:11 PM

原帖由 aupo 於 2008-9-7 09:41 PM 發表
/ ^3 Q% U4 z* v+ K4 W  w公仔箱論壇每個人都會因一點過去的事選擇逃避,當想通已經覺得遲延了!
: ~# ]3 _# Q. c, ?7 P% Ztvb now,tvbnow,bttvb
: f! q! K" r, n( \1 k真的後悔了...所以選擇逃避

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0