標題: 一樣無好過...唉 [打印本頁]

作者: 多事啦    時間: 2008-10-10 10:45 PM     標題: 一樣無好過...唉

身體上發生不同變化! K' o" R# q* J7 Z
上個月尾因感冒頭痛入左醫院
5 n' i, n8 x+ k公仔箱論壇但到而家..頭痛未好過7 Y3 e% d  J( K5 Y- I! p& {
日日個頭都拿住拿住咁..好辛苦公仔箱論壇" {8 X! a+ r' p  j! Z
工作上..已經少了很多工作量tvb now,tvbnow,bttvb/ ?+ T' t5 s; U
感情上...失去一些人,亦得到一個人
, \1 s$ `4 Q/ ]+ T# C. c, i, |; rwww.tvboxnow.com唔知點解....頭..令我好辛苦..好辛苦 5 O+ s2 p8 a6 N( \
食頭痛藥都唔得...好辛苦呀
9 }1 k  X) E/ K* A$ {/ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
作者: yumiko123456    時間: 2008-10-11 03:13 AM

感情上...失去一些人,亦得到一個人〈〈——好好珍惜~~
作者: tracy168    時間: 2008-10-11 03:19 PM

會唔會係你多情’所以頭痛呀
作者: 多事啦    時間: 2008-10-11 04:08 PM

原帖由 yumiko123456 於 2008-10-11 03:13 AM 發表
1 m5 q' g; N+ d; t' S* s  x" U' Dtvb now,tvbnow,bttvb感情上...失去一些人,亦得到一個人〈〈——好好珍惜~~
: L( t* w. \! L" v1 U/ m' [tvb now,tvbnow,bttvb
  W, c: W. F9 G2 m/ xtvb now,tvbnow,bttvb我知要珍惜現在TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 C5 |' u6 l: F' d* l' r
但我知佢因為我病左,我想搵佢.....但我唔知點好..唉
作者: 多事啦    時間: 2008-10-11 04:10 PM

原帖由 tracy168 於 2008-10-11 03:19 PM 發表 公仔箱論壇; P: H; V% E. R& N) \3 u. i
會唔會係你多情’所以頭痛呀
" d% A- V9 @7 C' @; R7 _www.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb% {4 D* E) @2 ?8 [* z
自責...我害左佢
作者: ajnakata    時間: 2008-10-26 03:13 AM

我而家先知感冒头痛都要住医院。。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0