標題: 每日只可進出超巿2次! [打印本頁]

作者: 鬼鬼    時間: 2007-4-30 02:59 PM     標題: 每日只可進出超巿2次!

每日只可進出超巿2次!www.tvboxnow.com% P8 G$ U( |+ j. {/ y+ L( k  l

- w* h# K& m0 m# f8 }真係唔知真定假.......
! L7 t. B. c0 T. y- ^公仔箱論壇
4 ~, S5 d1 [, S* h5 p8 b公仔箱論壇
_________________________________ 公仔箱論壇0 F& f/ ~# U8 O" C3 [' E/ o1 o
www.tvboxnow.com9 G0 P. h3 u) ]) o  h
大家有冇留意到,超巿門口個防盜可以scan到咁細個標籤,然後發出警號,其實係因為每一次佢o地發出o既磁場其實都好勁;我叔父做超巿職員,每日進出超巿多次,連同佢在內,同公司有一半人年紀一大o左,就患上癌症,佢本身冇不良嗜好,但係竟然患上> 肝癌! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 k- ?4 K( N+ T% Q
求證於醫生,指出每一日最多只可以進出超巿兩次,否則等同每日都去照X-光,試諗下,每日都照X-光,唔生cancer先奇! 公仔箱論壇+ j( E5 M% C3 H2 X* N; }& Y
請務必要話比所有你最愛o既人聽!要盡可能少進出超巿! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ~) I  _4 i5 W. ^

作者: simon_liukw    時間: 2007-5-1 02:56 AM

你都得囉!响tvbnow post個咁既野!
6 q1 O& u* m. P: }/ B$ H唔該你睇每周六晚無綫既一網打盡啦!
) |2 C. g# Q* z. d: ]或者自己down之前果d啦!
作者: sdpoloboy    時間: 2007-5-1 10:03 AM

唔知真定假 好驚
作者: 蓝莓QQ    時間: 2007-5-1 11:01 AM

{6 Z  d. b+ I6 w; M7 Y

作者: chenxi2006ok789    時間: 2007-5-1 12:34 PM

是真的吗?
作者: windde1    時間: 2007-5-2 06:31 AM

omg
作者: tonny2006    時間: 2007-5-2 07:58 AM     標題: 是真的吗?

是真的吗?
作者: lux1261    時間: 2007-5-2 08:46 AM

好驚!!!!!好驚!!!!!- R* v" |/ Y- ~  o' k: \

作者: leehomzyf    時間: 2007-5-2 11:58 PM

有这么夸张吗
作者: 63291481    時間: 2007-5-4 01:38 PM

怕怕了
作者: dodo_lone    時間: 2007-5-10 12:37 PM

是X-RAY的吗?那惨了!
作者: babaloobu    時間: 2007-5-13 09:55 PM

I don't think this is real. If what he said is true then all supermarkets has break the health and safety rule.
作者: siuyuen_nicole    時間: 2007-5-14 02:13 AM

一網打盡已經詳盡解釋過..........
作者: matk    時間: 2007-5-14 03:23 AM

oh yeah really?

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0