返回列表 回復 發帖
茶餐廳我由細食到大
至愛西多必吃
外星貓E生
肥腻死了
條骨都無佐lu
聽聞廣州封城, 又限電, 是否真的嗎貓貓
肥腻死了
lhy92725 發表於 2021-5-31 01:50 PM
越肥膩就越好食麻
聽聞廣州封城, 又限電, 是否真的嗎貓貓
free2penny 發表於 2021-5-31 04:28 PM
有部分区域是封闭了,但唔会限电吧,呢样我未听过哦
條骨都無佐lu
越肥膩就越好食麻
pusacg.org 發表於 2021-6-1 06:15 AM
越系唔健康嘅野越好食
條骨都無佐lu
有部分区域是封闭了,但唔会限电吧,呢样我未听过哦
lhy92725 發表於 2021-6-1 11:04 AM
什么是限电? 够钟就断电?
越系唔健康嘅野越好食
lhy92725 發表於 2021-6-1 11:05 AM
唔食都會死架
外星貓E生
食斎唔会死嘅,不过就辛苦D
條骨都無佐lu
什么是限电? 够钟就断电?
4461 發表於 2021-6-1 06:19 PM
[color=rgba(0, 0, 0, 0.78)]廣州,佛山、東莞、惠州、珠海、中山等地進行「錯峰用電」,各地根據具體情況,具體政策有所不同。例如汕頭的「開五停二」方案,工業用戶需從基准日每周星期二起輪休2天,在用電高峰時段9時至12時、14時至17時、18時至21時停止生產用電,僅保留保安保溫負荷。在東莞虎門鎮,全鎮工業專變客戶需在5月至12月執行「開六停一」至「開五停二」有序用電計劃,不自覺執行的企業,甚至會追加處罰停電48小時。[color=rgba(0, 0, 0, 0.780392156862745)]

[color=rgba(0, 0, 0, 0.780392156862745)]https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E4%B8%AD%E5%9C%8B/631332/%E5%BB%A3%E6%9D%B1%E9%99%90%E9%9B%BB-%E7%9B%AE%E5%89%8D%E8%B2%A0%E8%8D%B7%E9%9C%80%E6%B1%82%E5%B7%B2%E8%B6%85%E5%8E%BB%E5%B9%B4%E5%85%A8%E5%B9%B4-%E5%BB%A3%E5%B7%9E%E7%AD%89%E5%A4%9A%E5%9C%B0-%E9%8C%AF%E5%B3%B0%E7%94%A8%E9%9B%BB?itm_source=universal_search&itm_campaign=hk01&itm_content=articles&itm_medium=web

[color=rgba(0, 0, 0, 0.78)]
呢D应该针对工业区吧,居民应该没有这些限制的
條骨都無佐lu
食斎唔会死嘅,不过就辛苦D
lhy92725 發表於 2021-6-2 09:29 AM
最緊要好食麻 食斎就唔會咯
唔食都會死架
CC517 發表於 2021-6-1 11:58 PM
食唔食都會死架喇
總之就茶記我致愛
斎好好食嘅哦
條骨都無佐lu