返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 www.tvboxnow.com- [! O8 z! ?; d; j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 g. Z; k9 r4 F5 E, n6 b
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
& _% ~7 M5 C6 I! V" N$ h; Twww.tvboxnow.com見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者peeTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Y- N" w+ J0 E1 g1 ?- z* h3 m* K
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
公仔箱論壇/ q! Q- D  H$ u0 f( w' w8 l+ b4 C
p版主榮升,一定要送大禮 & W/ Y- P' C+ N5 a# F7 u" F

- ^2 c  r: [% [小便版,係咩版嚟架??hahaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ U% h9 ^% G) h! h) _
公仔箱論壇2 K: w- E* I  S* r# A* Q
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!公仔箱論壇) A( s/ Q0 `5 C( s) ^: G
timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
公仔箱論壇0 Z6 \6 B$ N. y" I1 [) A& [& {, z
版主大人,叫kily得喇!!XD
& m; G/ K  _: D" R6 ]
3 p. @( O5 L. y8 T8 Z; z好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
/ S. N3 X9 q0 B# {! stvb now,tvbnow,bttvb尤其約定!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; B: ~$ |% [6 q  [! k3 {
love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
4 q. Q% i/ a8 P8 k3 Y; }" qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。很好聽公仔箱論壇/ ~) p3 S  p! m$ _' C. }( t# C$ _5 w
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
1 ~" i1 ~+ [$ m1 \7 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 公仔箱論壇! `" J  D& W% C2 K4 b
公仔箱論壇: n+ k- ]7 N# Y) K  `& T  `
好好聽啊!; v4 C+ A6 `( n: D
尤其約定!!!www.tvboxnow.com! P8 J5 U! L  K) m& E) |
love it~~
- f4 d  t9 c% x: k, ila..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
% ~; t2 v0 |' a! y0 V5 G公仔箱論壇) @9 ?0 p+ @* B- p% u
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。: R( ~0 i4 m+ X' N* [" W
很好聽
0 ?: ?, S  E! R) L# Qtvb now,tvbnow,bttvbSupport !
$ i3 q5 s1 E* u6 T' k元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
www.tvboxnow.com) Y# I# I, Y8 ~: T
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,tvb now,tvbnow,bttvb; q4 }5 }% p. {# T. L/ ]
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!www.tvboxnow.com+ D& A+ D" A5 }) k' ]
pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
, i3 K+ |" w' L9 l8 a" FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
8 n/ K5 u) p7 d2 {. i* ]5 z- itvb now,tvbnow,bttvb乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. www.tvboxnow.com8 _* Z3 Z' R' r: i
www.tvboxnow.com" o8 C# d8 y' ~" g5 u

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. tvb now,tvbnow,bttvb  z0 s! r6 |1 u! e
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. ; I7 j) A0 p0 Y. m  {" n! h( T; B
www.tvboxnow.com5 t) g: \7 {( v3 Z3 I
uD3AKIufams; h! E3 A1 z: ~) \- p- X
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
/ u: Z* P- b  b3 v5 itvb now,tvbnow,bttvb哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結0 x' T7 A1 n( _4 V8 y
我諗pull3版主唱會更有感情!!1 x! c! h% v6 N  S
公仔箱論壇0 B7 b; V- q; Q/ e" t
謝謝收聽!!