返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-11-7 16:29 發表

我怕你會嚴氣JJ女咋....
因為佢係惡雞乸嚟架 我怕你後悔呀

糰兒好就得人
不過唔就得狗
.I see solutions not problem..........
.........................
原帖由 wongjj 於 2008-11-7 02:45 PM 發表

dobi just said my jj girl is mini size jack russell today

dobi~~see~~my jj girl 非常標準架482096
JJ女係MINI...JJJJJJJJJJJJJJJJJ呀
原帖由 DOBI 於 2008-11-7 16:29 發表

我怕你會嚴氣JJ女咋....
因為佢係惡雞乸嚟架 我怕你後悔呀

糰兒好就得人
不過唔就得狗
.I see solutions not problem..........
.........................
原帖由 error403 於 2008-11-7 02:48 PM 發表

糰兒好就得人
不過唔就得狗
同JJ女一樣......有得FIGHT.......
原帖由 error403 於 7/11/2008 14:48 發表

糰兒好就得人
不過唔就得狗
my jj girl only 就得 蝦死我但勁怕dobi姐
原帖由 wongjj 於 2008-11-7 02:57 PM 發表

my jj girl only 就得惡人 蝦死我但勁怕dobi姐
自作(業)不可活.....HAHAHAHA......
原帖由 wongjj 於 2008-11-7 02:25 PM 發表

好得意ar~~~~有老人"班"架
YUMEEEEEE..........有人笑你隻狗有老人班...........
ERROR快D覆你的狗狗幾時出世&日子......太似JJ女一樣...
快....快....快.....
原帖由 DOBI 於 2008-11-6 07:14 AM 發表
救命呀...点解咁巢皮架.....一節節咁.....
佢係咪沙皮狗至真呀......好頂癮呀   
老野D皮係咁
born to die
原帖由 error403 於 2008-11-6 05:22 PM 發表
好有大佬FEEL
born to die
原帖由 DOBI 於 2008-11-6 12:22 PM 發表

點解JIMMY好似咁細隻嘅..... 大牛有一半種係
JIMMY嚟架......但大牛 ..OVER 30 磅呀.....
JIMMY仔D腳好似JJ女咁細隻呀......  
回来就踩你场啦.....
你的大牛长得不错嘛。。。孔武有力的样子啊》。。
呢兩隻松鼠雖然唔係我d寵物
但係我都覺得佢地好得意同好搞笑

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• Geai

原帖由 YUYUME 於 2008-11-7 05:59 PM 發表

好有大佬FEEL
YUMEEEEE........你有冇睇清楚架......人哋係女嚟架
不過我都以為係仔呀..........
原帖由 YUYUME 於 2008-11-7 05:55 PM 發表
老野D皮係咁
幾老啫........
原帖由 rockyguo 於 2008-11-7 07:52 PM 發表

回来就踩你场啦.....
你的大牛长得不错嘛。。。孔武有力的样子啊》。。
多謝踩塲.......点呀......澳門浦撻好食嘛......有冇利是仔攞返屋企呀......玩咗幾日HAPPY死啦