返回列表 回復 發帖
咁你返咗工冇人理LULU架
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thanks for sharing
honey,, where r u
原帖由 rrliew 於 2009-2-3 02:44 AM 發表
honey,, where r u
我揾唔到大牛張相上嚟賀情人節呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 DOBI 於 2009-2-3 12:34 PM 發表

573380我揾唔到大牛張相上嚟賀情人節呀573381
傻婆,改天闷的时候找我的话上去宠物区看看我在不在?PM 我就会回来啦!
幸福ღ国度
原帖由 yan~yan 於 2009-2-2 12:58 PM 發表

kitty多謝你,好多電腦的東西也要學,但我真的很開心,因為你太好人了
我怕我会发火不好学太多高难度的野
幸福ღ国度
原帖由 DOBI 於 2009-2-2 02:15 PM 發表
572580咁你返咗工冇人理LULU架572580
對.........但我一定抽時間陪它
原帖由 DOBI 於 2009-2-3 12:34 PM 發表

573380我揾唔到大牛張相上嚟賀情人節呀573381
甘点算呀
thx for sharing
傻婆,你去了那里呀?
幸福ღ国度
我有張大牛相寫住I LOVE YOU 好靚仔呀.....揾唔到呀
DOBI姐,好耐无黎探你啦~~

搵唔到相片唔紧要....慢慢黎~再唔系就再影过咯~
原帖由 tonyayp 於 2009-2-5 06:16 AM 發表
DOBI姐,好耐无黎探你啦~~

搵唔到相片唔紧要....慢慢黎~再唔系就再影过咯~
咁早嘅你........ 張相係大牛細個影架.... 你做セ叫我姐呀
原帖由 DOBI 於 2009-2-5 05:50 AM 發表
我有張大牛相寫住I LOVE YOU 好靚仔呀.....揾唔到呀  
I LOVE YOU 咪得囖
原帖由 DOBI 於 2009-2-5 06:23 AM 發表

咁早嘅你........ 張相係大牛細個影架.... 你做セ叫我姐呀   
honey姐姐good afternoon