返回列表 回復 發帖
hong805         寵物幣         3000000         2011-04-14 00:00:59
大家好, 小弟申請左入家族, 請批准
大家好, 小弟申請左入家族, 請批准
piron 發表於 2011-4-14 16:40
係呢度都見到你,交左會費未?
你跟蹤我呀?
岩岩先研究完點玩

乜要會費架?
升到37lv 先得個 3舊水, 書都買唔到本
你跟蹤我呀?
岩岩先研究完點玩

乜要會費架?
升到37lv 先得個 3舊水, 書都買唔到本
piron 發表於 2011-4-14 17:07
好明顯係你跟蹤我,我係度好耐啦

交哂你銀行果 tvb$6000 比我就得,
我會說好努力說服最大果個比你加入。
你又唔係靚女, 我得鬼閒跟蹤你  
(只係無聊四圍游游到呢度姐)

個6000 唔記得係邊拎番黎...
不過你身家咁豐厚, 都唔旨在個 6000 啦
你又唔係靚女, 我得鬼閒跟蹤你  
(只係無聊四圍游游到呢度姐)

個6000 唔記得係邊拎番黎...
不過你身家咁豐厚, 都唔旨在個 6000 啦
piron 發表於 2011-4-14 17:22
你遊親都係我既地頭想點,仲唔係跟蹤我?

呢啲係規矩黎,唔係志唔志在果少少既問題
咁不如你整番個list 黎, 等我唔入個d 版先

既然係咁, join 第個唔使會費既先
咁不如你整番個list 黎, 等我唔入個d 版先

既然係咁, join 第個唔使會費既先
piron 發表於 2011-4-14 17:27
你不如講你會入邊啲版,睇下我係唔係度

JOIN 第二個唔洗會費,但一定無 .無. 咁好福利 (之前唔知)
去邊版冇定架喎~ 邊度有水腳就會去個度吹下

我淨係想拎d $$ 洗下, 窮到咩都買唔起
去邊版冇定架喎~ 邊度有水腳就會去個度吹下

我淨係想拎d $$ 洗下, 窮到咩都買唔起
piron 發表於 2011-4-14 18:28
pet$ 定係 tvb$?
入家族可以每日拎 pet $$

淨係打怪實在太少$$ 了, 1隻先得個$10, 高lv 個d 都唔知點打落去

不過可以拎埋 TVB $$ 既咩?
入家族可以每日拎 pet $$

淨係打怪實在太少$$ 了, 1隻先得個$10, 高lv 個d 都唔知點打落去

不過可以拎埋 TVB $$ 既咩?
piron 發表於 2011-4-14 19:35
pet$ 每日拎十萬,tvb$ 無得拎
happy721022         寵物幣         3000000         2011-04-13 21:44:57
唔唔 發表於 2011-4-13 09:45 PM
謝謝唔唔收到嚕~
pet$ 每日拎十萬,tvb$ 無得拎
HIDE 發表於 2011-4-14 08:26 PM
通常要等幾耐架? (入會)