返回列表 回復 發帖
今日過咗 tvb$   俾我未  
km8000 發表於 2010-9-14 08:55 AM
today is sept 14, 2010, our time is 10:31am EST ~~~
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
today is sept 14, 2010, our time is 10:31am EST ~~~
JackyNelson 發表於 2010-9-14 10:31 PM
唔理什麼時間 ............... tvb$ 唔該
唔理什麼時間 ............... tvb$ 唔該
km8000 發表於 2010-9-14 12:15 PM

等 寂寞到夜深 夜已静荒凉 夜已静黄昏

open rice la, $$ Sir...... !! later ~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

一。。。。。叶,轻。。。舟。。去,人。。隔。万。。。。。重。。。。山。。。。我唱粤曲好听吗
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
好听 好好听 好Q好听
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
一。。。。。叶,轻。。。舟。。去,人。。隔。万。。。。。重。。。。山。。。。我唱粤曲好听吗
civicboy1969 發表於 2010-9-15 01:50 AM
如果聽歌有 tvb$ 分 ,  那就更加好聽 ............. tvb$ 謝謝
你班有錢人,  咁有錢! 情願日日蝕息都唔過 tvb$ : 俾我
有奖金楼既帖你又唔去抢,每日响度要人俾钱你。。
好听 好好听 好Q好听1130283
JackyNelson 發表於 2010-9-15 04:15 AM
你有没听错?
有奖金楼既帖你又唔去抢,每日响度要人俾钱你。。
ckhooi74 發表於 2010-9-15 09:37 AM
邉度有?除佐virtual stock 仲有邉?
想5想每月定定有50万TVB元呀
5系50元,系500000元呀
civicboy1969 發表於 2010-9-15 12:40 PM
i interest~
civicboy1969 發表於 2010-9-15 12:40 PM
想.........  最好現在即過12個月 tvb$
好爽~~~就有钱拿