返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。 . t& ~' {1 C5 `+ v( h: z
我比你估啊``` ;)
  i5 z# g9 B" G& X5 S( T9 C睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[0 n' A7 o& @+ `
又唔見你同我TALKK*!! 公仔箱論壇8 H+ r- }6 Z/ w( }. L
心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ j5 N9 D' _6 c6 [
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
1 y& H6 o$ b; }2 Y! p,,我唔多鐘意keep相係到.......
0 M# ~  [7 F0 x# D0 T5 w* H5 k2 I唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。
7 U3 T) L0 z5 @o甘你覺得我本人呢..?
9 A5 f3 o! u' U7 G-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...4 G4 j* h- F5 o, m( U, H% c
,,我唔多鐘意keep相係到.......公仔箱論壇5 Q7 C& t) y  Z8 E# ^- F. C2 ~3 x
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
, F" e7 ?6 h9 K4 D/ ^% L+ Ntvb now,tvbnow,bttvb本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*
2 W: d# B3 A5 I5 U4 m有大把人靚過我係到..
( m0 x  n: S  t* \! p; g1 j1 k一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。
) s- E: E9 b3 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下.. VIP* 又點做嫁..?*
, l- C1 t& _4 vtvb now,tvbnow,bttvb有大把人靚過我係到..# b! Q+ Z+ \0 M5 [( H9 x  Q
一定唔會贏既.. = =
; M$ U: q6 x# P+ R" i
哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到公仔箱論壇- w' c  |' E% ]" U! ]& ]! O
我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既
" u( X2 P! y& S, w0 m. q" M- P公仔箱論壇點都有一票喇,你係咪係外國嫁
" p( }0 I$ u9 w0 b7 Q) T9 i
$ ~7 A  V1 b3 W; n  ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 r5 X, Y7 {; g7 }, u( k- J+ Y
我太樣衰啦...
9 [1 j+ D5 R3 S6 x9 b: d; U; iD都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...www.tvboxnow.com2 W. I! D- d; W2 @* {% Q
换照片了啊..!!!!公仔箱論壇8 l/ h. B' B8 ?6 }, A) l2 G. @
pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
  r3 t% f4 i  I/ [- JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
5 Y& J& @) [8 r1 @) }& \: V5 N3 s# k- f+ Y又唔見你同我TALKK*!! 公仔箱論壇4 D! q- n: v) B/ q
心 淡 了............ * ~~
9 P3 v) c* ]$ d5 w公仔箱論壇
9 [: r  L( m+ Q# K$ x" lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我邊有啊。。。
0 E0 [  n/ r: N4 j1 q我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦
7 ~' V7 E) y& H9 q$ Z區係長輩嘛~~tvb now,tvbnow,bttvb) j' ^" J: t+ H* S* b
我當然係要卑返少少面區
7 o5 G. E! y, u+ L7 C+ H& a(唔好同區講啊)
5 ]4 c7 H3 ~5 Q5 B: Cwww.tvboxnow.com好啦e+同你TALK啦公仔箱論壇: n8 `( \4 b. _1 _+ S$ |. P$ I
e~~ 你又換佐相啊?% ~" N4 p' D5 k7 B( R0 a
かゎぃぃ です~~ ! u* Q/ M- e8 m4 o0 R+ {
幾時得閑出黎陪我行街姐
/ n& W2 \6 `( ?6 t4 m! X公仔箱論壇我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦www.tvboxnow.com3 s4 t$ @8 X% [
=_=我有你msn嫁
$ A1 ~( U0 \7 c/ k公仔箱論壇我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁
& h7 x& v' e# b( i; C- C+ K& I5 o* Q! O4 ]# }
我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -
# f9 C2 Z4 c7 g* A" \  t0 Z
( O. B! q- a5 }% h- b4 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。估唔到係度見到你=0=
) a' I. h) ^9 u: R4 d$ o
* q1 }4 }! c2 g3 Y1 j[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
: {+ v7 A. J1 v9 w: @- Y% Owww.tvboxnow.com2,3年前已經識得人??? 公仔箱論壇" |8 [7 E1 c) Q0 H8 l6 [7 t4 V
我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 _- T; D. e1 R9 `4 E9 y* {: k
原來你比我仲狼公仔箱論壇2 w+ Q, L( w% u0 M/ R
2,3年前已經識得人??? TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' p( F& `$ }% H( E/ ~% j2 B
我地得閑過去談下區
. N. ^+ V* B0 \3 y7 r" {
5 q! G3 `# p+ a$ c! Iwww.tvboxnow.com其實我同佢無乜傾計嫁-.-
8 e/ B9 X3 a) C/ W4 C& ~) ]我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
* i5 e( n9 B8 _  y3 F- ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。N年前的事
长发靓女:014: 1 p" b% J& \% B; `$ r: C; W$ o
   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??. V6 H) P* Y$ {4 E3 p: Z
定係區到過紐約???