返回列表 回復 發帖
想賺TVB幣的新人看這裡。。。

看咗不過冇TVB$$$$$$$$$$$
你都有得派。。。。
我來參加活動
我來參加活動
★阿文★ 發表於 2011-5-23 04:42 PM
獎勵170帖 - 190帖以上回來報數。加油。
★阿文★     5 秒前     TVB 510000 元         積分轉出
用mouse在頭像停留就看的帖數。。。發帖請不要灌水。。。
獎勵210帖。。230帖以上回來。。
hahaapple     5 秒前     TVB 630000 元         積分轉出
SweetLemon 發表於 2011-5-22 10:18 PM
發帖請要灌水  
獎勵170帖 - 190帖以上回來報數。加油。
★阿文★     5 秒前     TVB 510000 元         積分轉出
SweetLemon 發表於 2011-5-23 05:07 PM
我呢   
我也來報到~
今天新人~
你都有得派。。。。
SweetLemon 發表於 2011-5-23 04:34 PM
邊個   
邊個   
km8000 發表於 2011-5-24 08:55 PM
你派就公平的,唔好虾女仔
哈哈, 今天無無聊聊周圍逛, 竟然八到嚟呢度...
見到話有錢派喎, 對眼當堂發青光...
不過...
唔知我仲算唔算係新人呢
哈哈, 今天無無聊聊周圍逛, 竟然八到嚟呢度...
見到話有錢派喎, 對眼當堂發青光...
不過...
唔知我仲算唔算係新人呢
mcc8888 發表於 2011-5-25 01:32 AM
Huh? 你仲多post過我wor。。。就算你係吹水區的新人啦。。。
592# SweetLemon

110+  
592# SweetLemon

110+  
kkevin00 發表於 2011-5-25 01:59 PM
20帖 since May 19th. 2011....
20帖 - 加油。。。130帖回來。。。
kkevin00 15 秒前 TVB 60000 元  積分轉出
我新唔算新, 舊唔算舊, 唔知咁有無著數呢
我新唔算新, 舊唔算舊, 唔知咁有無著數呢
asdflkj 發表於 2011-5-25 03:03 PM
獎勵360帖 - 加油 - 滿380帖以上回來報數。。。
asdflkj 25 秒前 TVB 1080000 元  積分轉出