返回列表 回復 發帖
今日到此为止啦。。
aa00         1 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉出
cck_my         1 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉出
icashan         2 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉出
bchew         2 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉 ...
ckhooi74 發表於 2011-7-2 12:34
輝哥
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
輝哥
HIDE 發表於 2011-7-2 12:28 PM
大佬好耐唔見~
最近還在閉關~
哗 好大手笔 多谢嗮
輝哥
HIDE 發表於 2011-7-2 12:40 PM
都叫左你早d架啦你係唔聽
畸形人類研究科
多谢辉哥
今日到此为止啦。。
aa00         1 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉出
cck_my         1 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉出
icashan         2 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉出
bchew         2 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉 ...
ckhooi74 發表於 2011-7-2 12:34 PM
多谢c兄
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
有錢可以升功勛嚕~
今日到此为止啦。。
ckhooi74 發表於 2011-7-2 12:34 PM
嘩!Easy get lucky money 啊!       好彩有 bro 飛鴿傳書 ^o^   
多谢辉哥       +   bro GM   
仲有份嗎?輝哥~~~遲到咗!
多謝輝哥
多謝輝哥, 多謝,多謝.
蘭---花之君子也
大佬好耐唔見~
最近還在閉關~
happy721022 發表於 2011-7-2 12:40
我都在閉關 , 抖暑
hide曾說過:
都叫左你早d架啦你係唔聽
go2david 發表於 2011-7-2 12:42
你咁遲先同我講 , 你仲好講喎
hide曾說過:
细细B,放榜了哦
條骨都無佐lu
谢谢辉哥啊。。。。