返回列表 回復 發帖
翠儿。。我好眼睡。。

wasimasterQ 發表於 2012-2-6 04:29 PM
咖啡啊!
Vandas...你好啊~有没有想念我啊~?

元宵节快乐啊~ 你有没有去庆祝啊?
wasimasterQ 發表於 2012-2-6 04:20 PM
今晚去咗聚餐, 玩咗好多題估燈謎.
昨天下午3点半左右。。喝了两杯咖啡。。。。
到凌晨5am我都不能睡。。。7点就起床来上班。。
搞到我现在很爱睡~
~DingDong-Q~
昨天下午3点半左右。。喝了两杯咖啡。。。。
到凌晨5am我都不能睡。。。7点就起床来上班。。
搞到我现在很爱睡~
wasimasterQ 發表於 2012-2-6 04:36 PM
杯咖啡咁厲害?
提早少少走回家睡
條骨都無佐lu
其实我都没有想到杯咖啡会咁厲害。。因为普通时,我临睡前喝茶都没问题。。

就是昨天。。我凌晨一点上床要睡。。。但是一直都睡不到。。。过后才想到因该是喝左果两杯咖啡~

猫猫。。我都想提早回家。。。但是我公司要scan attendance 伽。。
提早少少走回家睡
lhy92725 發表於 2012-2-6 04:46 PM
佢今晚一定好好訓!
其实我都没有想到杯咖啡会咁厲害。。因为普通时,我临睡前喝茶都没问题。。

就是昨天。。我凌晨一点上床要睡。。。但是一直都睡不到。。。过后才想到因该是喝左果两杯咖啡~

猫猫。。我都想提早回家。。。但是我公 ...
wasimasterQ 發表於 2012-2-6 04:52 PM
下次飲少兩杯!
hello ! master q
misery98 發表於 2012-2-6 04:51 PM
hallo 翠儿~ 甘开心啊?? 今晚佳人有约啊??
下次飲少兩杯!
雪貓咪 發表於 2012-2-6 04:53 PM
哈哈,果日我净系饮两杯炸。。。饮少两杯=某饮。。
哈哈,果日我净系饮两杯炸。。。饮少两杯=某饮。。
wasimasterQ 發表於 2012-2-6 04:59 PM
甘飲少半杯囉,kaka
haha...翠儿。。。帮你答左啦~