返回列表 回復 發帖
唔系好貴嗻~大概系大馬 RM 50~60

電池可以耐1年+ - 啦~

我宜家系用緊呢嗰款
...
wng86 發表於 2012-7-22 10:10 AM
我經常性用老鼠仔, 電池消耗會大D, 不過我鍾意無線嘅, 太多電線反而會覺得煩
最緊要, 無線老鼠仔可以攞到床上, 我可以訓住睇係, 睇完直頭用老鼠仔操控閂機唔需要再落床
都係人手編輯g ma, 唔係專家, 有時候唔可以盡信
blacker14tt 發表於 2012-7-22 10:12 AM
你 english 咁好 忙手翻譯 俾骨貓貓 睇啦~

btw, 5671# 已經 冇link咗~
唔可以有link?
wng86 發表於 2012-7-22 10:15 AM
wiki嘅OK啦, 不過最好唔好有link啦, 99%嘅論壇唔比架, 除非係論壇自己嘅link
命運卡如何踩
命運卡如何踩
Canton仔 發表於 2012-7-22 10:20 AM
踩中指定樓層看PAGE 1
你 english 咁好 忙手翻譯 俾骨貓貓 睇啦~

btw, 5671# 已經 冇link咗~
wng86 發表於 2012-7-22 10:17 AM
懶, 佢都唔係咁在意, 冇必要
btw, 霸氣姐先係英文專家
blacker14tt 發表於 2012-7-22 10:23 AM
霸氣姐系ET
霸氣姐系ET
yxx01 發表於 2012-7-22 10:24 AM
乜ET先?
我經常性用老鼠仔, 電池消耗會大D, 不過我鍾意無線嘅, 太多電線反而會覺得煩
最緊要, 無線老鼠仔可以攞到床上, 我可以訓住睇係, 睇完直頭用老鼠仔操控閂機唔需要再落床 ...
blacker14tt 發表於 2012-7-22 10:16 AM
我宜家連 keyboard 都系用緊

一個    keyboard 同 mouse 一齊用~

唔需要 嗮 咁多個 usb 插位~
blacker14tt 發表於 2012-7-22 10:23 AM
fls 應該仲犀利~
霸氣姐系ET
yxx01 發表於 2012-7-22 10:24 AM
English  Teacher ?
乜ET先?
blacker14tt 發表於 2012-7-22 10:25 AM
ENGLISH TEACHER 咯
我宜家連 keyboard 都系用緊  

一個
wng86 發表於 2012-7-22 10:26 AM
你係logitech嘅fans, 我通常會買buffalo嘅
btw, 我部新腦係一set嘅, 全部sony原廠配件

好啦,第次,要叫 甜檸版靚靚英文老師~
fls 應該仲犀利~
wng86 發表於 2012-7-22 10:27 AM
大家都犀利, 除左我