返回列表 回復 發帖
问题配锁匙的地方同开锁的地方相距起码45分钟车程呢
lhy92725 發表於 2018-12-25 05:44 PM
小弟也中招。还是要再去拿的
问题配锁匙的地方同开锁的地方相距起码45分钟车程呢
lhy92725 發表於 2018-12-25 05:44 PM
咁都無計救,真係要比配匙師傅,挫挫佢就可以的
外星貓E生
咁都無計救,真係要比配匙師傅,挫挫佢就可以的
CC517 發表於 2018-12-26 04:55 PM
不能带锁头去配就是担心这样咯
不能带锁头去配就是担心这样咯
4461 發表於 2018-12-26 05:21 PM
可以拆門去
外星貓E生
其实唔见佐锁匙果位工程经理应该负返责任去搞
條骨都無佐lu
人地位高權重,呢啲梗係叫細嘅做啦!
外星貓E生
其实唔见佐锁匙果位工程经理应该负返责任去搞
lhy92725 發表於 2018-12-26 05:42 PM
都讲明是经理, 还是工程部的。您明啦
可以拆門去
CC517 發表於 2018-12-26 05:36 PM
分享一件鬼故事。保安部换了小弟房门的缩头。小弟试了只是门锁换了,锁头没换,所以老远就去换了一只锁匙。回来一试,锁头突然也开不到了。又老远跑去再换了另一只锁匙。祸不单行是对的
其实换锁头系最好的,那锁匙就又变成原装了呀
不过呢个工序需要个木工师傅去搞半日咯
條骨都無佐lu
~ Hello ... CCgg

Happy Holiday & Happy New Year
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
其实换锁头系最好的,那锁匙就又变成原装了呀
不过呢个工序需要个木工师傅去搞半日咯
lhy92725 發表於 2018-12-27 11:43 AM
换个锁头要半日?还要木工师傅出马?
自问我就唔识换啦,仲有边个换呢?梗系搵师傅架啦
三个锁头,一个师傅出工做野,点都计半日架啦,难得仲可以唔收钱?
條骨都無佐lu
~ Hello ... CCgg

Happy Holiday & Happy New Year
fls125 發表於 2018-12-27 12:55 PM
你好啊25妹!快高長太啊
外星貓E生
25妹妹一定去咗玩啦
條骨都無佐lu
自问我就唔识换啦,仲有边个换呢?梗系搵师傅架啦
三个锁头,一个师傅出工做野,点都计半日架啦,难得仲可以唔收钱?
lhy92725 發表於 2018-12-27 04:55 PM
小弟的学校就聪明啦。请了一个廉价校工,包山包海,包括换门锁