返回列表 回復 發帖
激似
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
好久不见黄光亮了 也复出了
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
說起來咀是很像沒錯
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
佢地唔同姓架.. 一個姓王.. 另一個姓黃架.. 不過佢地個樣有幾分似既.. 王祖藍好樣好多4 X3 R; r! i9 C! E; x
大文細佬 發表於 2013-1-26 05:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ [- _+ a8 K  p3 M' ?- `, A4 p
我仲似为佢哋真係两父子
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
* \4 ~- A5 k# Y6 F6 u4 Jtvb now,tvbnow,bttvbserrurier 發表於 2013-1-28 03:36 AM
4 m0 q$ W4 m4 r6 T

4 Y6 g! W) k( H: V7 f2 y4 a- x1 ]
# f! ]4 }/ t# E9 ]. c; etvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb, A) M# t' }5 L$ q+ `
我好贊同你嘅看法,希望佢哋仲有机会演多D俾我哋看啦!
說起來咀是很像沒錯( u! r0 u0 p  Q; S' O- Y0 L4 B" m1 _
冬青 發表於 2013-1-27 10:26 PM

# V# i" t% t' wtvb now,tvbnow,bttvb4 h: X0 w+ z' T7 |8 H9 w

, T' Y* J  ]; s+ ]公仔箱論壇# b+ J6 o) r+ I% b

5 Q: `- K( d5 p( I* }  y" Mtvb now,tvbnow,bttvb我同Dfriend 都認为佢哋係.
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
# a, u& o$ l5 P+ Ihyx1005207867 發表於 2013-1-27 02:18 PM
. _7 ?8 e& F9 d7 ftvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb5 p* c0 O5 O2 r4 P, W: Y; n: I

+ E5 X! k7 ^2 a; x5 W# Fwww.tvboxnow.com两个都係搞笑高派
好久不见黄光亮了 也复出了
4 @- V9 ?) x/ F) k1 D1 ]yunsheng 發表於 2013-1-27 12:55 PM
; `0 {2 U9 m% v7 r9 o0 n4 B2 L) wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 _" c& ]; B+ }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& f+ Q8 }1 m3 K# q. V2 t0 h
計落都有十年无見过佢啦!
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
) {; _% W+ j0 B; e8 g% k! n: t. _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。後天美 發表於 2013-1-27 11:47 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 L  E) Z+ Z7 U9 ~

9 O1 M' o: n/ v. U( x* B公仔箱論壇% l! S9 m9 A9 O3 L2 X
无错,王祖藍的演技又进步咗
agree
兩個個鼻都係咁大HAHA,衰在身高
样子可能有点像吧